G4S är världens största säkerhetsföretag med 3600 anställda i Sverige och ca 24 000 in- och utgående fakturor per månad. Ständigt ökande fakturavolymer, två faktureringssystem och många olika fakturamottagare och leverantörer – gjorde att G4S bestämde sig för att förenkla sin fakturering en gång för alla och skaffa en helhetslösning via InExchange. Genom att både skicka och ta emot sina e-fakturor via InExchange kunde de dra ner på sina administrationskostnader rejält.

Camilla Edenström, G4S säger:
”Jag ville bara ha den bästa lösningen. Redan från början kände jag stor tilltro till kompetensen hos InExchange och efter att jag kontaktade en referens så blev den ännu större.”

Läs mer om hur G4S förenklat sina arbetsrutiner här.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Läs vidare...

I Fokus

Föreningsidén grunden för nytt samarbete

Skultorp får i dagarna en ny padelhall i vilken Skövde Padelklubb kommer att lägga mycket tonvikt på barn och ungdomar. InExchange ställer upp bakom satsningen.
Nyheter

Föll i finalen men ändå en vinnare

Kvällen på Sales Awards gav ingen titel till InExchange, men arrangemanget resulterade i många andra värdeskapande vinster.
Nyheter

Bruce Dickinson trollband konferenspubliken

Tillit och integritet. Det är de viktigaste egenskaperna i en relation menar Bruce Dickinson. Oavsett om det handlar om hårdrock eller affärer.

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise