God uppslutning på frukostseminarium

I fredags bjöd vi in kunder i trakten till ett frukostseminarium, fyllt av bland annat, påskägg och nyheter i vår fakturaskrivare. Mårten Köllerström ledde våra gäster igenom systemet och visade konkret hur deras arbetsuppgifter både förenklas och görs mer säkert. Det blev också ett tillfälle för oss att höra deras synpunkter och träffas lite.Vi hade väldigt trevligt och ett gäng nöjda kunder lämnade oss med finfrukost i magen.
Är du intresserad av att komma på nästa frukostseminarium – kan du alltid få uppdateringar och information om vad vi pysslar med på vår Facebooksida.

Annat som är på gång hos oss är FF-dagarna, ett fastighetsforum fyllt med intressanta föreläsare för dig som jobbar med ekonomi eller IT inom fastighetsbranschen!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Läs vidare...

I Fokus

Nya kollegor som gör oss ännu starkare

”Det är härligt att jobba på ett så innovativt företag som InExchange” säger Sofia Nilsson. Hon är en av de sju nya som InExchange anställt hittills i år.
Nyheter

E-fakturan råder bot på årets tuffaste månad

Augusti är den månad på året när betaltiderna är som längst. E-fakturan minskar dessa problem och banar väg för ett gott kassaflöde.
Nyheter

Givande samtal om Peppol på KOMMEK

KOMMEK-mässan har inneburit mängder med kundkontakter för InExchange. I centrum för diskussionerna står Peppol som utgör ämnet i kommande webinar i höst.

Skicka din första e-faktura idag!

Kom igång gratis genom att skapa ditt konto hos oss. Det tar bara ett par minuter och sedan är du igång!

Illustration diagram