Briljant Ekonomisystem är ett av Sveriges vanligast förekommande affärssystem och används av allt från redovisningsbyråer till fastighetsförvaltare.

Nu har InExchange och Briljant ingått ett partnerskap.  Samarbetet innebär att InExchange erbjuder Briljants användare sina tjänster för fakturering.

På så vis får Briljants kunder tillgång till en helhetstjänst för sin fakturering. Fakturor skapas i Briljant, därefter ser InExchange till att konvertera och distribuera fakturan till mottagarna på det sätt som de vill ha den – som e-faktura, pdf per mail eller som pappersfaktura via brev.

InExchange Fakturaskrivare och InExchange Integrerade tjänster är tjänsterna som finns att tillgå.

Läs mer om Briljant.
Läs mer om InExchange Fakturaskrivare.
Läs mer om InExchange Integrerade tjänster.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Läs vidare...

I Fokus

Föreningsidén grunden för nytt samarbete

Skultorp får i dagarna en ny padelhall i vilken Skövde Padelklubb kommer att lägga mycket tonvikt på barn och ungdomar. InExchange ställer upp bakom satsningen.
Nyheter

Föll i finalen men ändå en vinnare

Kvällen på Sales Awards gav ingen titel till InExchange, men arrangemanget resulterade i många andra värdeskapande vinster.
Nyheter

Bruce Dickinson trollband konferenspubliken

Tillit och integritet. Det är de viktigaste egenskaperna i en relation menar Bruce Dickinson. Oavsett om det handlar om hårdrock eller affärer.

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise