Träffa oss på EFH-mässan i Stockholm

EFH-mässan 2023

På onsdag (10 maj) träffar ni InExchange på EFH-mässan på Hotel Birger Jarl i Stockholm. Eventet är lika med en heldagskonferens (kl 08.30-17.00) om P2P-processen och det senaste inom elektronisk fakturahantering, e-faktura och inköp.
InExchange är guldsponsor till EFH. Vi ställer ut i entréhallen och är tillgängliga under hela konferensdagen. Varmt välkomna att stanna till en stund hos oss.
InExchange ansvarar även för två av konferensens programpunkter. 
Bocka för klockslagen 12.20 och 13.40. Då bjuder vi in till två föresläningar i Congressen A som vi tror kommer att vara väldigt givande för deltagarna.
12.20 ligger fokus på transaktionsbaserad fakturering. Simon Strandell och Niklas Andersson berättar om EU-kommissionens förslag att anpassa mervärdeskattedirektivet till dagens digitala tidsålder.
13.40 tar Marcus Wilenius och Sofia Euström dig in i e-fakturans spännande värld. De redogör för e-fakturans utbredning, hur man åstadkommer förenklade fakturarutiner och förklarar vad Peppol är och hur man uppfyller kraven som ställs i det fallet.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Läs vidare...

Nyheter

Smidiga fakturalösningar lockade storpublik

Möjligheten att samla faktureringen i ett och samla flöde är en utbredd önskan. InExchange har en sådan lösning. Vi berättade om det inför en fullsatt kongresshall.
Nyheter

Viktigt att vara redo för det nya momsdirektivet

Än har inte många hört talas om VAT in The Digital Age. Simon Strandell och Niklas Andersson höll en genomgång under EFH-mässan. Den väckte eko.
Nyheter

En lysande start på EFH-mässan!

Det strålade verkligen om starten på EFH-mässan. Ute sken solen i vår vackra huvudstad och inne lyste förväntningarna.

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise