Pris / Premium

Skicka alla dina fakturor direkt från ditt affärssystem

Vår Premiumtjänst med Fakturaskrivaren passar de allra flesta affärssystem på marknaden. InExchange finns redan integrerat i ett flertal affärssystem, vilket innebär att du kanske redan har möjlighet till e-faktura. Licens 199 kr/mån. E-faktura och PDF-faktura 3,25 kr. Postfaktura inklusive print, hantering och porto 13,80. 2 användare, 18 månaders fakturalagring och support via chat och hjälpcenter.

Enkelt och bekvämt

Du laddar ner och installerar Fakturaskrivaren, som är en applikation på datorn, där du kan hanterar mottagare, leveranssätt och även referens.
Istället för att skriva ut fakturorna på din pappersskrivare så skriver du ut dem till InExchange.
Den enda rutinförändring som behövs är att byta skrivare när fakturorna skrivs ut från affärssystemet.

Kontakta oss angående Premium

Vill du veta mer om vår Premiumtjänst och se om den är ett alternativ för just er affärsverksamhet? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig via telefon inom ett par dagar för att hitta den bästa lösningen för dig och ert bolag.

När du – som representant för ett företag eller motsvarande – anger dina uppgifter ovan kommer InExchange även att använda dessa för att skicka information och nyheter som kan vara av intresse för dig. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick via prenumerationshanteraren (länk i utskicket) eller via mail till marknad@inexchange.se. Dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Basic

Premium

Enterprise