Nystartade företag

Gör det du är bäst på och se till att få betalt smidigt.

Det är något speciellt med att starta upp en ny verksamhet. Oavsett vad du gör så är vi övertygade om att ditt engagemang är extra stort just nu. Med InExchange minimerar du tiden för fakturering och kan ägna mer tid till det du brinner för. 

60 000+ företag förlitar sig på oss

Börja enkelt...

Som nystartat företag kanske du inte har ett affärssystem ännu? Då kan vi erbjuda dig en enkel och säker fakturering direkt från ditt konto på InExchange. Med vår tjänst Basic är du igång direkt och ges möjlighet att skicka både e-fakturor, PDF-fakturor och pappersfakturor var du än befinner dig. Skapa och skicka, sedan är du klar. Slipp jobbet att skriva ut, kuvertera, frankera och leta upp närmaste brevlåda.

Illustration Tält Illustration Tält

Rätt från början...

Se till att få en bra start med ditt företag. 

Uppfyll lagkravet

Lagen om e-faktura till offentlig sektor är ett krav som du kan uppfylla redan från första fakturan.

E-fakturera dina kunder

Gör det enkelt för er. Skicka e-fakturor, PDF-fakturor och pappersfakturor med en och samma rutin.

Automatisk portooptimering

Skicka alla fakturor via InExchange så skickas fakturan alltid på det mest effektiva sättet.

Illustration Höghus Illustration Höghus

... och avancera senare

I och med hur ditt företag växer följer InExchange dig på resan. Om ett tag kan dina behov se annorlunda ut. Kanske har ni skaffat ett affärssystem? Då kan ni integrera vår Fakturaskrivare till ert system, den passar till de allra flesta affärssystemen på marknaden. 

Jag ska sälja bromsbelägg. Faktureringen är något som bara ska rulla på – och det gör den nu! 

Citattecken

Peter Thorell
Ägare, BDS-butiken Thorell Motor

Peter Thorell Peter Thorell
Frågetecken Frågetecken

Frågor & Svar

Vad menas med en e-faktura?

En e-faktura är en faktura som skickas, tas emot och hanteras helt elektroniskt. Ibland förväxlas PDF-faktura med e-faktura eftersom den skickas via e-post.
Men korrekt beskrivet är PDF-fakturan inte elektronisk, PDF-fakturan är en bild på en faktura som måste tolkas eller skannas för att kunna läsas in på ett riktigt sätt. Mer om e-faktura

Vad innebär lagkravet?

Den 1 april 2019 infördes lagen om elektroniska fakturor till följd av offentlig upphandling. Lagen säger att alla inköp i offentlig sektor, som kommuner och regioner, ska faktureras med elektronisk faktura. Alla leverantörer till offentlig sektor måste skicka e-fakturor och alla offentliga organisationer måste kunna ta emot dem. 

Är det dyrt med e-faktura?

E-faktura är alltid det säkraste, mest kostnadseffektiva och miljövänligaste sättet att skicka på. Jämfört med vanliga portoavgifter blir kostnaden drygt än hälften så stor. Förutom att det kostar mindre är det betydligt säkrare eftersom fakturan går direkt till din kunds system.
E-fakturan är tidsbesparande och miljövänlig på samma gång.

Hur kommer man igång?

Det blir allt vanligare att kunder önskar e-faktura. Behöver du infria det snabbt? Med vår webbaserade tjänst Basic kan du komma igång redan i dag. Du beställer Basic-tjänsten här på webben. 
Här beställer du ditt Basic-konto

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise