Om oss

Vi ska vara drivande i förverkligandet av det digitala samhället.

Glow Glow

InExchange har en mycket tydlig affärsidé. Det är att erbjuda tjänster som betyder att hanteringen av affärsdokument blir snabbare, säkrare, effektivare och mindre kostsam. Konceptet har visat sig vara framgångsrikt och vi utvecklar det hela tiden. Vår vision är att alla företag ska kunna skicka och ta emot alla sina affärsdokument digitalt och att vi ska vara drivande i förverkligandet av det digitala samhället. 

Det här är InExchange

Entreprenörskap, engagemang och stora planer. Det var ur den kreativa mixen som InExchange föddes en gång. Företaget startades 2008 utifrån idén att förenkla fakturaprocessen för alla företag, oavsett storlek eller tekniska förutsättningar.  

InExchange driver Nordens största affärsnätverk, där närmare en miljon företag delar fakturor, ordrar och andra affärsdokument, och tillhandahåller flertalet tjänster inom elektronisk affärskommunikation.

Värdegrund

Vi ska vara en både jämlik och jämställd arbetsplats. Vår inställning är att bemöta andra så som vi själva vill bli bemötta och ha tillit och förtroende för varandra. Alla ska ha samma rättigheter och möjligheter. Vi verkar för ett arbetsklimat som präglas av delaktighet, gemenskap och trygghet.

Hållbarhet

Vi bedriver ett långsiktigt arbete som bidrar till ett hållbart företagande och ett hållbart samhälle. Genom att skicka och ta emot fakturor och andra affärsdokument elektroniskt hjälps vi åt att minska miljöpåverkan. Vi ser ett stort värde i att leverera miljövänliga lösningar som samtidigt skapar bättre effektivitet och fler affärsmöjligheter.

60 000+ företag förlitar sig på oss

Basic

Premium

Enterprise