Arkitektkopia skickar sina e-fakturor via InExchange

Arkitektkopia är ett rikstäckande fullserviceföretag i den grafiska branschen. Med helhetslösningar bestående av tjänster, applikationer och tryck hjälper Arkitektkopia sina kunder med tryckt och digital information som ska spridas, sparas eller exponeras. Arkitektkopia finns idag på 30 platser runt om i Sverige och hjälper bygg- och fastighetsbolag, arkitekter, reklambyråer och marknadsavdelningar att kommunicera tydligt och snabbt.

De har de senaste 25 åren haft fokus på att hålla sin verksamhet miljövänlig och nu tar de ytterligare ett krafttag för miljön genom att skicka sina e-fakturor via InExchange.

Är du nyfiken på hur du kan spara tid, miljö och pengar genom att skicka e-faktura?
Läs mer här.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Läs vidare...

I Fokus

Föreningsidén grunden för nytt samarbete

Skultorp får i dagarna en ny padelhall i vilken Skövde Padelklubb kommer att lägga mycket tonvikt på barn och ungdomar. InExchange ställer upp bakom satsningen.
Nyheter

Föll i finalen men ändå en vinnare

Kvällen på Sales Awards gav ingen titel till InExchange, men arrangemanget resulterade i många andra värdeskapande vinster.
Nyheter

Bruce Dickinson trollband konferenspubliken

Tillit och integritet. Det är de viktigaste egenskaperna i en relation menar Bruce Dickinson. Oavsett om det handlar om hårdrock eller affärer.

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise