Arkitektkopia skickar sina e-fakturor via InExchange

Arkitektkopia är ett rikstäckande fullserviceföretag i den grafiska branschen. Med helhetslösningar bestående av tjänster, applikationer och tryck hjälper Arkitektkopia sina kunder med tryckt och digital information som ska spridas, sparas eller exponeras. Arkitektkopia finns idag på 30 platser runt om i Sverige och hjälper bygg- och fastighetsbolag, arkitekter, reklambyråer och marknadsavdelningar att kommunicera tydligt och snabbt.

De har de senaste 25 åren haft fokus på att hålla sin verksamhet miljövänlig och nu tar de ytterligare ett krafttag för miljön genom att skicka sina e-fakturor via InExchange.

Är du nyfiken på hur du kan spara tid, miljö och pengar genom att skicka e-faktura?
Läs mer här.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Läs vidare...

Snabbguide om Peppol: 1. Detta är Peppol

Det viktigaste om Peppol snabbt och enkelt förklarat i en miniserie i tre avsnitt. Här är första delen: Detta är Peppol.

Bygg in e-fakturan i den digitala resan

Digitalisering är rejält i ropet inom byggsektorn. Det är viktigt att det administrativa inkluderas. Faktureringsområdet äger en stor digital potential.

Jämför e-faktura och PDF-faktura och förstå skillnaden

Är det skillnad på e-faktura respektive PDF-faktura? Svaret är definitivt ja. I vår jämförelse tar vi upp en rad saker som skiljer formaten åt.

Skicka din första e-faktura idag!

Kom igång gratis genom att skapa ditt konto hos oss. Det tar bara ett par minuter och sedan är du igång!

Illustration diagram