Bjud in alla till InExchange Network

Sedan en tid tillbaka har företag i InExchange Network kunnat bjuda in varandra – för att enkelt börja skicka e-fakturor, e-order och priskataloger sinsemellan.

Förra månaden gjordes en stor uppdatering av InExchange Web. En av nyheterna är att kunder till InExchange kan bjuda in alla sina affärspartners till nätverket. Med en e-postadress och ett knapptryck så skickar du enkelt inbjudningar – även utanför nätverket. Det är gratis för dina leverantörer – så varför inte bara bjuda in alla?

Logga in eller skapa ett konto, tryck på ”Utöka ditt nätverk”. Finns inte företaget när du söker efter dem – bjud in dem. Så enkelt är det.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Läs vidare...

I Fokus

Nya kollegor som gör oss ännu starkare

”Det är härligt att jobba på ett så innovativt företag som InExchange” säger Sofia Nilsson. Hon är en av de sju nya som InExchange anställt hittills i år.
Nyheter

E-fakturan råder bot på årets tuffaste månad

Augusti är den månad på året när betaltiderna är som längst. E-fakturan minskar dessa problem och banar väg för ett gott kassaflöde.
Nyheter

Givande samtal om Peppol på KOMMEK

KOMMEK-mässan har inneburit mängder med kundkontakter för InExchange. I centrum för diskussionerna står Peppol som utgör ämnet i kommande webinar i höst.

Skicka din första e-faktura idag!

Kom igång gratis genom att skapa ditt konto hos oss. Det tar bara ett par minuter och sedan är du igång!

Illustration diagram