Nu lanseras ett projekt i Skövde kommun – som innefattar en hel del förändringar och utveckling för kommunen, med slutdatum år 2024.

Den nya visionen för Skövde 2024

Detta innebär bland annat förändringar i stadsplaneringen då samtliga husfasader i Skövde kommer målas orange. Cementa är först ut, strax följt av stadshuset.

Beräknad befolkningsmängd 2024 är en ökning med ungefär 100 000 personer, från 50 000 till 160 000 – förutsatt att InExchange fortsätter anställa i samma takt som i dagsläget.
För att säkra upp kompetensförsörjningen har vi ingått ett samarbete med samtliga förskolor i Västsverige avseende avancerade utbildningar i e-fakturahantering för barn i åldern 3-5 år, komplett med ett bindande avtal med InExchange om en anställning så fort de har fyllt 18.

Gerd Svensson, förskoleföreståndare på Vitsippans förskola i Skövde:
”Visst känns det bra att barnen har en säkrad framtid, men det är lite trist att alla fingerfärger nu kommer ersättas med färgen orange”

Gillar du också Skövde? Gå in o gilla vår hemstad på Facebook.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Läs vidare...

Nyheter

Peppol är rätt väg för e-fakturan

Lagen om e-faktura till Offentlig sektor börjar de flesta kunna uppfylla vid det här laget. Nu handlar det snarare om att kliva upp på nästa nivå…
I Fokus

Nya kollegor som gör oss ännu starkare

”Det är härligt att jobba på ett så innovativt företag som InExchange” säger Sofia Nilsson. Hon är en av de sju nya som InExchange anställt hittills i år.
Nyheter

E-fakturan råder bot på årets tuffaste månad

Augusti är den månad på året när betaltiderna är som längst. E-fakturan minskar dessa problem och banar väg för ett gott kassaflöde.

Skicka din första e-faktura idag!

Kom igång gratis genom att skapa ditt konto hos oss. Det tar bara ett par minuter och sedan är du igång!

Illustration diagram