Familjebostäder i lyckat e-fakturaprojekt

InExchange har fått i uppdrag av AB Familjebostäder att öka volymen inkommande e-fakturor. På kort tid har projektet givit ett gott resultat och ett stort antal leverantörer har redan gått över till e-fakturering.

Claes Norman på Familjebostäder berättar om projektet.

”Med InExchange tjänster och affärsmodell kan nu våra leverantörer på ett enkelt och billigt sätt förse oss med e-faktura istället för papper. Projektet har givit ett extremt gott resultat på väldigt kort tid. 30 % av vår totala fakturavolym består nu av Svefakturor och några av våra större leverantörer där vi haft problem med EDI skickar idag Svefaktura.

Både vi i ledande befattning såsom användare är mycket nöjda.”

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Läs vidare...

I Fokus

Föreningsidén grunden för nytt samarbete

Skultorp får i dagarna en ny padelhall i vilken Skövde Padelklubb kommer att lägga mycket tonvikt på barn och ungdomar. InExchange ställer upp bakom satsningen.
Nyheter

Föll i finalen men ändå en vinnare

Kvällen på Sales Awards gav ingen titel till InExchange, men arrangemanget resulterade i många andra värdeskapande vinster.
Nyheter

Bruce Dickinson trollband konferenspubliken

Tillit och integritet. Det är de viktigaste egenskaperna i en relation menar Bruce Dickinson. Oavsett om det handlar om hårdrock eller affärer.

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise