Fastighetsbranschen når gemensamma leverantörer

Ett flertal stora fastighetsbolag har det senaste året anslutit sig till InExchange, bland annat Fastighets AB Balder, Wallenstam, AB Familjebostäder och Vasakronan. De har alla tagit krafttag för att få sina leverantörer att börja skicka e-fakturor – och med mycket gott resultat. En stor del av framgången beror på att fastighetsbolagen valt att anamma standardformatet Svefaktura. På så sätt har de kunna erbjuda sina leverantörer en mycket större bredd av tjänster och ett mycket större mervärde än tidigare.

Marianne Schmidt på Fastighets AB Balder säger:

”Vi har idag ca 186 driftsatta leverantörer som skickar e-faktura till oss. Vi har en målsättning att denna siffra är 400 innan 2013 . Vi ser det mycket positivt om fler fastighetbolag ansluter sig till InExchange, för att på så sätt, få en större påverkandegrad och skapa ett större mervärde för många av våra gemensamma leverantörer.”

Leverantörer som har anslutit sig till InExchange kan skicka e-fakturor till alla sina kunder – enklare och billigare än att skicka pappersfakturor. Kunden vinner på det, leverantören vinner på det och sist men inte minst – miljön vinner på det.

Hör ni till fastighetsbranschen? Vill ni veta vilka leverantörer som kan skicka e-fakturor till er redan idag? Kontakta oss för en kostnadsfri matchning av eran leverantörslista.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Läs vidare...

Nyheter

Peppol är rätt väg för e-fakturan

Lagen om e-faktura till Offentlig sektor börjar de flesta kunna uppfylla vid det här laget. Nu handlar det snarare om att kliva upp på nästa nivå…
I Fokus

Nya kollegor som gör oss ännu starkare

”Det är härligt att jobba på ett så innovativt företag som InExchange” säger Sofia Nilsson. Hon är en av de sju nya som InExchange anställt hittills i år.
Nyheter

E-fakturan råder bot på årets tuffaste månad

Augusti är den månad på året när betaltiderna är som längst. E-fakturan minskar dessa problem och banar väg för ett gott kassaflöde.

Skicka din första e-faktura idag!

Kom igång gratis genom att skapa ditt konto hos oss. Det tar bara ett par minuter och sedan är du igång!

Illustration diagram