Fastighetsbranschen når gemensamma leverantörer

Ett flertal stora fastighetsbolag har det senaste året anslutit sig till InExchange, bland annat Fastighets AB Balder, Wallenstam, AB Familjebostäder och Vasakronan. De har alla tagit krafttag för att få sina leverantörer att börja skicka e-fakturor – och med mycket gott resultat. En stor del av framgången beror på att fastighetsbolagen valt att anamma standardformatet Svefaktura. På så sätt har de kunna erbjuda sina leverantörer en mycket större bredd av tjänster och ett mycket större mervärde än tidigare.

Marianne Schmidt på Fastighets AB Balder säger:

”Vi har idag ca 186 driftsatta leverantörer som skickar e-faktura till oss. Vi har en målsättning att denna siffra är 400 innan 2013 . Vi ser det mycket positivt om fler fastighetbolag ansluter sig till InExchange, för att på så sätt, få en större påverkandegrad och skapa ett större mervärde för många av våra gemensamma leverantörer.”

Leverantörer som har anslutit sig till InExchange kan skicka e-fakturor till alla sina kunder – enklare och billigare än att skicka pappersfakturor. Kunden vinner på det, leverantören vinner på det och sist men inte minst – miljön vinner på det.

Hör ni till fastighetsbranschen? Vill ni veta vilka leverantörer som kan skicka e-fakturor till er redan idag? Kontakta oss för en kostnadsfri matchning av eran leverantörslista.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Läs vidare...

Omvärld

InExchange spanade e-trender ihop med Proclient

Johan Lindblad, på InExchange, satte fokus på aktuella e-trender när han gästade Proclients hybridseminarium i Malmö.
Omvärld

Kombinationen Peppol och NEA eRegister ger större räckvidd

Är man kund hos InExchange har man Peppol automatiskt. I kombination med nya NEA eRegister kan våra kunder lyfta volymen e-dokument ännu mer.
Omvärld

EESPA-medlemmar i fördjupat nordiskt samarbete

De nordiska medlemmarna i EESPA, däribland InExchange, har träffats regionalt för att stärka samarbetet och arbeta ännu tätare kring gemensamma frågor.

Skicka din första e-faktura idag!

Kom igång gratis genom att skapa ditt konto hos oss. Det tar bara ett par minuter och sedan är du igång!

Illustration diagram