Fastighetsbranschen når gemensamma leverantörer

Ett flertal stora fastighetsbolag har det senaste året anslutit sig till InExchange, bland annat Fastighets AB Balder, Wallenstam, AB Familjebostäder och Vasakronan. De har alla tagit krafttag för att få sina leverantörer att börja skicka e-fakturor – och med mycket gott resultat. En stor del av framgången beror på att fastighetsbolagen valt att anamma standardformatet Svefaktura. På så sätt har de kunna erbjuda sina leverantörer en mycket större bredd av tjänster och ett mycket större mervärde än tidigare.

Marianne Schmidt på Fastighets AB Balder säger:

”Vi har idag ca 186 driftsatta leverantörer som skickar e-faktura till oss. Vi har en målsättning att denna siffra är 400 innan 2013 . Vi ser det mycket positivt om fler fastighetbolag ansluter sig till InExchange, för att på så sätt, få en större påverkandegrad och skapa ett större mervärde för många av våra gemensamma leverantörer.”

Leverantörer som har anslutit sig till InExchange kan skicka e-fakturor till alla sina kunder – enklare och billigare än att skicka pappersfakturor. Kunden vinner på det, leverantören vinner på det och sist men inte minst – miljön vinner på det.

Hör ni till fastighetsbranschen? Vill ni veta vilka leverantörer som kan skicka e-fakturor till er redan idag? Kontakta oss för en kostnadsfri matchning av eran leverantörslista.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Läs vidare...

Snabbguide om Peppol: 2. Val av accesspunkt

Mer Peppol i koncentrerat format. I andra delen ligger fokus på det som benämns accesspunkt.

Snabbguide om Peppol: 1. Detta är Peppol

Det viktigaste om Peppol snabbt och enkelt förklarat i en miniserie i tre avsnitt. Här är första delen: Detta är Peppol.

Bygg in e-fakturan i den digitala resan

Digitalisering är rejält i ropet inom byggsektorn. Det är viktigt att det administrativa inkluderas. Faktureringsområdet äger en stor digital potential.

Skicka din första e-faktura idag!

Kom igång gratis genom att skapa ditt konto hos oss. Det tar bara ett par minuter och sedan är du igång!

Illustration diagram