Ett flertal stora fastighetsbolag har det senaste året anslutit sig till InExchange, bland annat Fastighets AB Balder, Wallenstam, AB Familjebostäder och Vasakronan. De har alla tagit krafttag för att få sina leverantörer att börja skicka e-fakturor – och med mycket gott resultat. En stor del av framgången beror på att fastighetsbolagen valt att anamma standardformatet Svefaktura. På så sätt har de kunna erbjuda sina leverantörer en mycket större bredd av tjänster och ett mycket större mervärde än tidigare.

Marianne Schmidt på Fastighets AB Balder säger:

”Vi har idag ca 186 driftsatta leverantörer som skickar e-faktura till oss. Vi har en målsättning att denna siffra är 400 innan 2013 . Vi ser det mycket positivt om fler fastighetbolag ansluter sig till InExchange, för att på så sätt, få en större påverkandegrad och skapa ett större mervärde för många av våra gemensamma leverantörer.”

Leverantörer som har anslutit sig till InExchange kan skicka e-fakturor till alla sina kunder – enklare och billigare än att skicka pappersfakturor. Kunden vinner på det, leverantören vinner på det och sist men inte minst – miljön vinner på det.

Hör ni till fastighetsbranschen? Vill ni veta vilka leverantörer som kan skicka e-fakturor till er redan idag? Kontakta oss för en kostnadsfri matchning av eran leverantörslista.

Basic

Premium

Enterprise