InExchange växer sig allt starkare på den norska marknaden. Ett stort antal framstående bolag, såsom Dustin Norway AS, Medrad AS och Aura Light AS, med många fler har under sommaren uppfyllt kraven för elektroniska fakturering till de norska statliga myndigheterna.

Gunnar Buason, utvecklingschef på InExchange, är glad för den snabba utvecklingen och menar framför allt att anslutningen till PEPPOL skapar utmärkta förutsättningar.

”Vi är numera en godkänd accesspunkt till PEPPOL och även godkända som accesspunkt i Norge. Det skapar en infrastruktur vilket gör det möjligt för alla våra befintliga kunder på enklast möjliga sätt göra affärer med våra kära grannar i väst.”

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Läs vidare...

Nyheter

E-fakturan råder bot på årets tuffaste månad

Augusti är den månad på året när betaltiderna är som längst. E-fakturan minskar dessa problem och banar väg för ett gott kassaflöde.
Nyheter

Givande samtal om Peppol på KOMMEK

KOMMEK-mässan har inneburit mängder med kundkontakter för InExchange. I centrum för diskussionerna står Peppol som utgör ämnet i kommande webinar i höst.
I Fokus

Här är vårt radarpar i kundservice

Har ni som kund behov att kontakta InExchange är det hos kundservice ni hamnar först. Där träffar ni antingen Annika eller Annelie vilka bildar en suverän serviceenhet ihop.

Skicka din första e-faktura idag!

Kom igång gratis genom att skapa ditt konto hos oss. Det tar bara ett par minuter och sedan är du igång!

Illustration diagram