Järfälla kommun tar nu emot e-fakturor

Järfälla kommun, beläget i Stockholms län, har varit bebott sedan den yngre stenåldern. De senaste 10 000 åren har mycket utveckling skett och de är nu en av Sveriges 30 största kommuner med 68 000 invånare. Nu har de dessutom tagit ett steg in i framtiden genom att ta emot sina fakturor elektroniskt via InExchange.

Näst på schemat ligger en leverantörsbearbetning. Detta innebär att berörda leverantörer kommer snart få brev om att Järfälla kommun är öppna för mottagande av e-faktura, samt information om hur man som leverantör går till väga. Utöver detta arbetar Järfälla även med elektronisk order via InExchange.

Är du leverantör till Järfälla kommun?

Läs mer här!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Läs vidare...

I Fokus

Föreningsidén grunden för nytt samarbete

Skultorp får i dagarna en ny padelhall i vilken Skövde Padelklubb kommer att lägga mycket tonvikt på barn och ungdomar. InExchange ställer upp bakom satsningen.
Nyheter

Föll i finalen men ändå en vinnare

Kvällen på Sales Awards gav ingen titel till InExchange, men arrangemanget resulterade i många andra värdeskapande vinster.
Nyheter

Bruce Dickinson trollband konferenspubliken

Tillit och integritet. Det är de viktigaste egenskaperna i en relation menar Bruce Dickinson. Oavsett om det handlar om hårdrock eller affärer.

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise