Järfälla kommun tar nu emot e-fakturor

Järfälla kommun, beläget i Stockholms län, har varit bebott sedan den yngre stenåldern. De senaste 10 000 åren har mycket utveckling skett och de är nu en av Sveriges 30 största kommuner med 68 000 invånare. Nu har de dessutom tagit ett steg in i framtiden genom att ta emot sina fakturor elektroniskt via InExchange.

Näst på schemat ligger en leverantörsbearbetning. Detta innebär att berörda leverantörer kommer snart få brev om att Järfälla kommun är öppna för mottagande av e-faktura, samt information om hur man som leverantör går till väga. Utöver detta arbetar Järfälla även med elektronisk order via InExchange.

Är du leverantör till Järfälla kommun?

Läs mer här!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Läs vidare...

Mindre matsvinn och socialt stöd i samma koncept

InExchange väljer att stötta föreningen Ätbart som omfördelar livsmedel så att matsvinnet minskar och att varorna når socioekonomiskt utsatta i stället.

Viktiga insatser för att göra skillnad

InExchange har en tydlig policy när det handlar om att ekonomiskt stötta evenemang och organisationer. Vi som företag vill göra skillnad för dem som behöver hjälpen mest.

InExchange önskar God Jul & Gott Nytt År!

Vi vill önska God Jul & Gott Nytt År. Vi passar också på att informera om öppettiderna på vår support under jul- och nyårsperioden.

Skicka din första e-faktura idag!

Kom igång gratis genom att skapa ditt konto hos oss. Det tar bara ett par minuter och sedan är du igång!

Illustration diagram