Leverantörsbearbetning åt Kristianstads kommun

Kristianstads kommun, till ytan Skånes största kommun – är e-fakturamottagare hos InExchange.

I ett försök att få så många leverantörer att skicka e-faktura som möjligt genomförs med start måndag 26 november en leverantörsbearbetning. Leverantörer till Kristianstads kommun kommer få ett brev med information om övergången till e-faktura och InExchange kommer hålla telefonkontakt med leverantörer för att hjälpa dem igång och förse dem med den tjänst som passar vart företag bäst. Allt för att övergången ska bli så smidig som möjligt och att e-fakturering ska innebära en fördel för både leverantör och mottagare. Bland annat erbjuder Kristianstad leverantörer med små volymer att registrera sina fakturor kostnadsfritt på InExchange Web.

Är du leverantör till Kristianstads kommun? Kontakta oss eller läs mer här!

Är du nyfiken på vad en leverantörsbearbetning innebär? Läs mer här!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Läs vidare...

I Fokus

Föreningsidén grunden för nytt samarbete

Skultorp får i dagarna en ny padelhall i vilken Skövde Padelklubb kommer att lägga mycket tonvikt på barn och ungdomar. InExchange ställer upp bakom satsningen.
Nyheter

Föll i finalen men ändå en vinnare

Kvällen på Sales Awards gav ingen titel till InExchange, men arrangemanget resulterade i många andra värdeskapande vinster.
Nyheter

Bruce Dickinson trollband konferenspubliken

Tillit och integritet. Det är de viktigaste egenskaperna i en relation menar Bruce Dickinson. Oavsett om det handlar om hårdrock eller affärer.

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise