Idag skickade vi ut ett mail till våra kunder där vi frågade om vi får nämna dem vid företagsnamn, som referens. Vi vet att många inte har tid att svara på all e-post på fredagsförmiddagar men hoppades på ett par svar vi kunde använda.

En timme senare hade vi fått över 100 stycken ’ok’ från våra kunder. Lagom till lunch hade vi 500 godkännanden och när vi kom tillbaka efter lunchrasten var siffran så mycket som 600 kunder som godkänt att vi använder dem som referens! I skrivande stund ramlar det fortfarande in mail i inkorgen med nöjda kunder som godkänner att vi omnämner dem.

Inom kort kommer vi att publicera en sida med referenser, inte 3-4 stycken som vanligtvis görs, utan med flera hundra bolag listade – där du som kund kan ta del av andras erfarenhet inom din business och din situation.

Vi vill tacka alla våra fantastiska kunder för förtroendet för oss och att så många vill ställa upp som referenser!

Är du kund till oss idag och vill omnämnas som e-fakturautställare eller e-fakturamottagare? Kontakta oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Läs vidare...

Nyheter

Peppol är rätt väg för e-fakturan

Lagen om e-faktura till Offentlig sektor börjar de flesta kunna uppfylla vid det här laget. Nu handlar det snarare om att kliva upp på nästa nivå…
I Fokus

Nya kollegor som gör oss ännu starkare

”Det är härligt att jobba på ett så innovativt företag som InExchange” säger Sofia Nilsson. Hon är en av de sju nya som InExchange anställt hittills i år.
Nyheter

E-fakturan råder bot på årets tuffaste månad

Augusti är den månad på året när betaltiderna är som längst. E-fakturan minskar dessa problem och banar väg för ett gott kassaflöde.

Skicka din första e-faktura idag!

Kom igång gratis genom att skapa ditt konto hos oss. Det tar bara ett par minuter och sedan är du igång!

Illustration diagram