InExchange har skrivit ett partneravtal med Montania System AB. Montania har utvecklat system för små och medelstora företag i över 20 år och levererar bland annat ekonomisystemet StepOne. Montania och InExchange har under flera års tid haft kontakt och i våras började diskussionerna formaliseras till ett partneravtal.

Lars Bergström, partneransvarig på InExchange, ser redan effekten av samarbetet.

”Frukten av samarbetet har inte låtit vänta på sig då flera av Montanias kunder redan har tecknat upp sig för våra e-fakturatjänster. Under det senaste året har vi fördjupat samarbetet med mer än 20-talet av marknadens största affärs- och ekonomisystem. Samarbetet med Montania är dock lite speciellt eftersom det är Svenska marknadens största leverantör av ekonomisystem för MAC.”

Läs mer om InExchange samarbetspartners.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Läs vidare...

Mindre matsvinn och socialt stöd i samma koncept

InExchange väljer att stötta föreningen Ätbart som omfördelar livsmedel så att matsvinnet minskar och att varorna når socioekonomiskt utsatta i stället.

Viktiga insatser för att göra skillnad

InExchange har en tydlig policy när det handlar om att ekonomiskt stötta evenemang och organisationer. Vi som företag vill göra skillnad för dem som behöver hjälpen mest.

InExchange önskar God Jul & Gott Nytt År!

Vi vill önska God Jul & Gott Nytt År. Vi passar också på att informera om öppettiderna på vår support under jul- och nyårsperioden.

Skicka din första e-faktura idag!

Kom igång gratis genom att skapa ditt konto hos oss. Det tar bara ett par minuter och sedan är du igång!

Illustration diagram