InExchange har skrivit ett partneravtal med Montania System AB. Montania har utvecklat system för små och medelstora företag i över 20 år och levererar bland annat ekonomisystemet StepOne. Montania och InExchange har under flera års tid haft kontakt och i våras började diskussionerna formaliseras till ett partneravtal.

Lars Bergström, partneransvarig på InExchange, ser redan effekten av samarbetet.

”Frukten av samarbetet har inte låtit vänta på sig då flera av Montanias kunder redan har tecknat upp sig för våra e-fakturatjänster. Under det senaste året har vi fördjupat samarbetet med mer än 20-talet av marknadens största affärs- och ekonomisystem. Samarbetet med Montania är dock lite speciellt eftersom det är Svenska marknadens största leverantör av ekonomisystem för MAC.”

Läs mer om InExchange samarbetspartners.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Läs vidare...

Snabbguide om Peppol: 1. Detta är Peppol

Det viktigaste om Peppol snabbt och enkelt förklarat i en miniserie i tre avsnitt. Här är första delen: Detta är Peppol.

Bygg in e-fakturan i den digitala resan

Digitalisering är rejält i ropet inom byggsektorn. Det är viktigt att det administrativa inkluderas. Faktureringsområdet äger en stor digital potential.

Jämför e-faktura och PDF-faktura och förstå skillnaden

Är det skillnad på e-faktura respektive PDF-faktura? Svaret är definitivt ja. I vår jämförelse tar vi upp en rad saker som skiljer formaten åt.

Skicka din första e-faktura idag!

Kom igång gratis genom att skapa ditt konto hos oss. Det tar bara ett par minuter och sedan är du igång!

Illustration diagram