InExchange har skrivit ett partneravtal med Montania System AB. Montania har utvecklat system för små och medelstora företag i över 20 år och levererar bland annat ekonomisystemet StepOne. Montania och InExchange har under flera års tid haft kontakt och i våras började diskussionerna formaliseras till ett partneravtal.

Lars Bergström, partneransvarig på InExchange, ser redan effekten av samarbetet.

”Frukten av samarbetet har inte låtit vänta på sig då flera av Montanias kunder redan har tecknat upp sig för våra e-fakturatjänster. Under det senaste året har vi fördjupat samarbetet med mer än 20-talet av marknadens största affärs- och ekonomisystem. Samarbetet med Montania är dock lite speciellt eftersom det är Svenska marknadens största leverantör av ekonomisystem för MAC.”

Läs mer om InExchange samarbetspartners.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Läs vidare...

I Fokus

Föreningsidén grunden för nytt samarbete

Skultorp får i dagarna en ny padelhall i vilken Skövde Padelklubb kommer att lägga mycket tonvikt på barn och ungdomar. InExchange ställer upp bakom satsningen.
Nyheter

Föll i finalen men ändå en vinnare

Kvällen på Sales Awards gav ingen titel till InExchange, men arrangemanget resulterade i många andra värdeskapande vinster.
Nyheter

Bruce Dickinson trollband konferenspubliken

Tillit och integritet. Det är de viktigaste egenskaperna i en relation menar Bruce Dickinson. Oavsett om det handlar om hårdrock eller affärer.

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise