Skövde kommun har tecknat ett e-handelsavtal med InExchange. Under flera års tid har kommunen tagit emot Svefaktura via InExchange och tar nu nästa steg genom att skicka elektroniska beställningar.

E-handelstjänsten hos InExchange innebär att Skövde kommun, via sitt beställningssystem, kan skicka order till sina leverantörer som tar emot ordern via InExchange Web. I och med detta kan de få kontroll på inköpsprocessen. Över 500 leverantörer skickar redan e-fakturor till Skövde kommun och kan därmed redan idag ta emot elektronisk beställning via InExchange Web. Steget till att ta emot elektronisk order är därför inte särskilt långt.

Mikael Avaheden, Skövde kommun säger:
”Vi ser stora fördelar med en leverantör som tillhandahåller enkla och kostnadseffektiva lösningar, så väl mot oss som mot våra leverantörer. Sveorderflöden som kompletteras med Svefaktura ger oss ett utmärkt verktyg och en möjlighet att enkelt utöka vår elektroniska handel.”

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Läs vidare...

Nyheter

Peppol är rätt väg för e-fakturan

Lagen om e-faktura till Offentlig sektor börjar de flesta kunna uppfylla vid det här laget. Nu handlar det snarare om att kliva upp på nästa nivå…
I Fokus

Nya kollegor som gör oss ännu starkare

”Det är härligt att jobba på ett så innovativt företag som InExchange” säger Sofia Nilsson. Hon är en av de sju nya som InExchange anställt hittills i år.
Nyheter

E-fakturan råder bot på årets tuffaste månad

Augusti är den månad på året när betaltiderna är som längst. E-fakturan minskar dessa problem och banar väg för ett gott kassaflöde.

Skicka din första e-faktura idag!

Kom igång gratis genom att skapa ditt konto hos oss. Det tar bara ett par minuter och sedan är du igång!

Illustration diagram