InExchange växer, med ungefär tusen nya kunder per månad. Att så många vänder sig till oss för att förenkla sina fakturerings- och inköpsrutiner och därmed sänka sina kostnader innebär ett stort ansvar. Ett ansvar som vi mer än gärna tar.

Nu har vi gjort en stor insats för att förbättra det som är hjärtat i vår och våra kunders verksamhet – våra tjänster och vårt nätverk. Närmare 400 förbättringar för att vara mer exakt.

Ett tydligt exempel är att alla företag som idag använder InExchange Web Bas nu kan skicka PDF-fakturor utan extra kostnad – det innebär att de inte behöver skriva ut en enda pappersfaktura, utan kan skicka samtliga fakturor med InExchange. Gratis.

Även InExchange Web Plus förbättras. Numera ingår InExchange Printtjänst och en möjlighet att skicka pappers- och PDF-fakturor, vilket gör att dessa företag kan skicka alla fakturor med InExchange. Lika enkelt och smidigt som att skicka en e-faktura.

En annan central del av våra kunders vardag är vårt nätverk. För att våra kunder ska få en bättre upplevelse så har vi gjort en stor rad förbättringar i designen med enklare inloggningssida och startsida, tydligare menysystem och smartare fakturaregistrering. Dessutom kan de företag som är anslutna till oss nu bjuda in alla sina samarbetspartners – även de utanför nätverket.

Vi är övertygade om att ni kommer att ha nytta av dessa och många andra små och stora förbättringar. Men det är bättre att ni sjävla tar reda på vilka de övriga 395 är.

Logga in eller skapa ett konto redan nu.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Läs vidare...

Mindre matsvinn och socialt stöd i samma koncept

InExchange väljer att stötta föreningen Ätbart som omfördelar livsmedel så att matsvinnet minskar och att varorna når socioekonomiskt utsatta i stället.

Viktiga insatser för att göra skillnad

InExchange har en tydlig policy när det handlar om att ekonomiskt stötta evenemang och organisationer. Vi som företag vill göra skillnad för dem som behöver hjälpen mest.

InExchange önskar God Jul & Gott Nytt År!

Vi vill önska God Jul & Gott Nytt År. Vi passar också på att informera om öppettiderna på vår support under jul- och nyårsperioden.

Skicka din första e-faktura idag!

Kom igång gratis genom att skapa ditt konto hos oss. Det tar bara ett par minuter och sedan är du igång!

Illustration diagram