Vasakronan är Sveriges största fastighetsbolag och hanterar över 100 000 leverantörsfakturor per år. Målet är att minst hälften av dessa ska hanteras via E-faktura om ett år. Jämfört med att skanna fakturorna som idag, kommer Vasakronan att få lägre kostnader och mindre administration i den interna hanteringen. Dessutom minskar Vasakronans miljöpåverkan genom färre transporter och lägre pappersförbrukning.

Eva Thompson, chef för leverantörsreskontra på Vasakronan, berättar om valet av InExchange som tjänsteleverantör:

”Det är snabbt och enkelt att komma igång och vi kan erbjuda flera alternativ till våra leverantörer för att skicka e-faktura. Att dessutom många av Vasakronans leverantörer redan fanns hos InExchange påverkade valet.”

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Läs vidare...

Snabbguide om Peppol: 1. Detta är Peppol

Det viktigaste om Peppol snabbt och enkelt förklarat i en miniserie i tre avsnitt. Här är första delen: Detta är Peppol.

Bygg in e-fakturan i den digitala resan

Digitalisering är rejält i ropet inom byggsektorn. Det är viktigt att det administrativa inkluderas. Faktureringsområdet äger en stor digital potential.

Jämför e-faktura och PDF-faktura och förstå skillnaden

Är det skillnad på e-faktura respektive PDF-faktura? Svaret är definitivt ja. I vår jämförelse tar vi upp en rad saker som skiljer formaten åt.

Skicka din första e-faktura idag!

Kom igång gratis genom att skapa ditt konto hos oss. Det tar bara ett par minuter och sedan är du igång!

Illustration diagram