Vasakronan är Sveriges största fastighetsbolag och hanterar över 100 000 leverantörsfakturor per år. Målet är att minst hälften av dessa ska hanteras via E-faktura om ett år. Jämfört med att skanna fakturorna som idag, kommer Vasakronan att få lägre kostnader och mindre administration i den interna hanteringen. Dessutom minskar Vasakronans miljöpåverkan genom färre transporter och lägre pappersförbrukning.

Eva Thompson, chef för leverantörsreskontra på Vasakronan, berättar om valet av InExchange som tjänsteleverantör:

”Det är snabbt och enkelt att komma igång och vi kan erbjuda flera alternativ till våra leverantörer för att skicka e-faktura. Att dessutom många av Vasakronans leverantörer redan fanns hos InExchange påverkade valet.”

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Läs vidare...

Ny lag om krav på kortare betalningstider

Om drygt en månad (1 mars) blir större företag skyldiga enligt lag att redovisa hur länge det dröjt innan deras betalning gått iväg till mindre företag.

Här är vårt radarpar i kundservice

Har ni som kund behov att kontakta InExchange är det hos kundservice ni hamnar först. Där träffar ni antingen Annika eller Annelie vilka bildar en suverän serviceenhet ihop.

Mindre matsvinn och socialt stöd i samma koncept

InExchange väljer att stötta föreningen Ätbart som omfördelar livsmedel så att matsvinnet minskar och att varorna når socioekonomiskt utsatta i stället.

Skicka din första e-faktura idag!

Kom igång gratis genom att skapa ditt konto hos oss. Det tar bara ett par minuter och sedan är du igång!

Illustration diagram