Vasakronan är Sveriges största fastighetsbolag och hanterar över 100 000 leverantörsfakturor per år. Målet är att minst hälften av dessa ska hanteras via E-faktura om ett år. Jämfört med att skanna fakturorna som idag, kommer Vasakronan att få lägre kostnader och mindre administration i den interna hanteringen. Dessutom minskar Vasakronans miljöpåverkan genom färre transporter och lägre pappersförbrukning.

Eva Thompson, chef för leverantörsreskontra på Vasakronan, berättar om valet av InExchange som tjänsteleverantör:

”Det är snabbt och enkelt att komma igång och vi kan erbjuda flera alternativ till våra leverantörer för att skicka e-faktura. Att dessutom många av Vasakronans leverantörer redan fanns hos InExchange påverkade valet.”

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Läs vidare...

I Fokus

Föreningsidén grunden för nytt samarbete

Skultorp får i dagarna en ny padelhall i vilken Skövde Padelklubb kommer att lägga mycket tonvikt på barn och ungdomar. InExchange ställer upp bakom satsningen.
Nyheter

Föll i finalen men ändå en vinnare

Kvällen på Sales Awards gav ingen titel till InExchange, men arrangemanget resulterade i många andra värdeskapande vinster.
Nyheter

Bruce Dickinson trollband konferenspubliken

Tillit och integritet. Det är de viktigaste egenskaperna i en relation menar Bruce Dickinson. Oavsett om det handlar om hårdrock eller affärer.

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise