En manifestation för allas lika värde

Pridetåget_InExchange Pridetåget_InExchange

Det var färg, det var musik, det var lyckliga leenden och gemenskap.
Men det var framför allt ett tydligt budskap:
Alla är lika mycket värda.
– Jag är otroligt stolt över att vi står för den värdegrunden och visar det. Det är viktigt, säger Maria Biederbeck, marknadschef på InExchange, när hon och övriga deltagare i Prideparaden nått fram till Kulturhustorget i centrala Skövde. 

Prideparaden är inte bara en manifestation för hbqti-rörelsen. Det är ett kollektivt uttryck för tolerans, mångfald och öppenhet och att man står upp för dessa värden. Precis som regnbågen skiftar vi människor i olika färger, men likväl hänger vi samman.
Lördagens prideparad i Skövde var en talande bild på detta.
Flera hundra personer gick i tåget från Hedens exercisplats till torget vid Skövde kulturhus. Ännu fler kantade kortegevägen. Det rådde verkligen karnevalyra utmed gatorna. InExchange fanns, i sedvanlig ordning, representerat i tåget. Entusiasmen som fanns i leden var oemotståndlig. Alla hade jättekul.  
– Just nu känner jag bara lycka. Vilken uppslutning. Helt fantastiskt, säger Maria Biederbeck när paraden hade tagit de sista stegen fram till slutmålet.
– Jag är stolt över budskapet och stolt över att vårt företag står för dessa värden. Ja, jag är stolt över alla som är här i dag, fortsätter hon med ett brett leende.

"Fantastisk dag"

Många på InExchange har dragit sitt strå till stacken. Ansträngningarna belönades i gengäld med flera timmar som gick i glädjens tecken. För personalen på InExchange var det faktiskt ett dubbelt arrangemang med både familjeaktivitet och prideparad.
– Jag hoppas att alla haft lika stor behållning som jag själv. Jag är jätteglad just nu. Vi hade en fantastisk dag på jobbet. Det målades, lektes, umgicks och så åt vi god mat ovanpå det, konstaterar Maria och menar att festivaltåget blev en lika positiv upplevelse:
– Det var verkligen fint anordnat av Pride Skaraborg. Stämningen var underbar. Inte bara i tåget utan också hos alla människor som kantade vår väg och applåderade. Jag måste upprepa det jag redan sagt, att det varit helt fantastiskt!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Läs vidare...

Skatteverket på EFH-mässan Skatteverket på EFH-mässan
I Fokus

Skatteverket: E-fakturan motverkar bedrägerier

E-faktura och transaktionsbaserad rapportering bekämpar ekonomisk brottslighet. Det menar Skatteverket som i ett föredrag på EFH pläderade för obligatorisk e-fakturering.
Per Gustafsson
Nya medarbetare_InExchange Nya medarbetare_InExchange
I Fokus

Våra nytillskott gillar trivseln och gemenskapen

”Roligt, lärorikt och trivsamt”. Det är intrycken som dominerar när vi frågar våra senaste rekryteringar hur de upplever att jobba på InExchange.
Per Gustafsson
I Fokus

Ett steg som förädlar kontakten med kunderna

Supporten på InExchange har tack vare den nya bolagsbildningen förvandlats till servicedesk. ”Vi har fått större resurser och kan jobba mer proaktivt” säger Lars Andersson.
Per Gustafsson

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise