I fokus

Här uppdaterar vi er på allt som är nytt och uppdaterat men också omvärldsbevaking och annat. Håll till godo.

Bokmärke
I Fokus

Här är vårt radarpar i kundservice

Har ni som kund behov att kontakta InExchange är det hos kundservice ni hamnar först. Där träffar ni antingen Annika eller Annelie vilka bildar en suverän serviceenhet ihop.
I Fokus

Mindre matsvinn och socialt stöd i samma koncept

InExchange väljer att stötta föreningen Ätbart som omfördelar livsmedel så att matsvinnet minskar och att varorna når socioekonomiskt utsatta i stället.
I Fokus

Viktiga insatser för att göra skillnad

InExchange har en tydlig policy när det handlar om att ekonomiskt stötta evenemang och organisationer. Vi som företag vill göra skillnad för dem som behöver hjälpen mest.
I Fokus

InExchange önskar God Jul & Gott Nytt År!

Vi vill önska God Jul & Gott Nytt År. Vi passar också på att informera om öppettiderna på vår support under jul- och nyårsperioden.
I Fokus

InExchange profilerat i affärsmagasin

Enterprise Magazine har intervjuat Anders Jonsson, vd för InExchange, som utöver historien om företaget förklarar varför e-faktura är en så trygg och pålitlig tjänst.
I Fokus

Bygg in e-fakturan i den digitala resan

Digitalisering är rejält i ropet inom byggsektorn. Det är viktigt att det administrativa inkluderas. Faktureringsområdet äger en stor digital potential.
I Fokus

Nytt EU-program tar e-fakturan till nästa fas

EU-direktivet om e-faktura vid offentlig upphandling är fullbordat. Nu fortsätter arbetet och det sker inom EU-programmet Digital Europe.
I Fokus

Många nya och ännu fler är i sikte!

”Vi vill bli fler” hävdar Anders Jonsson, vd på InExchange, och det påståendet lever företaget definitivt upp till. Här är gänget som anslutit till InExchange enbart i år.
I Fokus

Från kontoret raka vägen ut i naturen

När arbetsvardagen på InExchange växlas mot lediga stunder sticker Marcus Johansson gärna ut i naturen – och sover över natt under bar himmel.
I Fokus

Avgift för pappersfaktura blir miljöstöd

Nomor inför en fakturaavgift på alla pappersfakturor och skänker överskottet från fakturaavgifterna till olika miljöorganisationer.
I Fokus

Nu är fakturajobbet enklare och snabbare

Tack vare fakturatjänsten från InExchange har det administrativa jobbet förenklats radikalt hos Areco Steel.
I Fokus

Kortare betaltider en av många positiva effekter

InExchange fakturatjänst är värdefull resurs för Sverull i Pyramid Business Studio. Tack vare den tjänsten tar faktureringsrutinerna bara en halvtimme per dag.
I Fokus

Henda Bygg sparar ett par timmar varje dag

“Vi sparar ett par timmar om dagen”. Så mycket tid uppskattar Henda Bygg att man frigjort genom att komplettera Pyramid med en fakturatjänst från InExchange.
I Fokus

Givande tankar om att fakturera i affärssystemet

I merparten av de affärssystem som erbjuds på den nordiska marknaden ingår fakturatjänster från InExchange. Antingen från start eller som tillval.
I Fokus

Partnersamarbete skapat i innovativ anda

Affärssystemsleverantören KR System tror på långsiktiga kundsamarbeten med Pyramid Business Studio som bas. Långsiktighet och samarbete är två beskrivningar som också…
I Fokus

Bara uppåt tack vare Musikhjälpen

Musikhjälpen samlar i år in pengar till förmån för varje människas rätt till hälso- och sjukvård. En av insamlingsbössorna har startats av InExchange.
I Fokus

”Vi gillade helhetslösningen”

Hur bygger man successivt ut sin elektroniska fakturering? Vilka fördelar medför den digitala hanteringen? Svaren på detta och mycket annat ges av ekonomiavdelningen på…
I Fokus

E-faktura och e-handel i successiva steg

En successiv förvandling som inneburit tidsbesparingar, lägre omkostnader, effektivare hantering och en god miljögärning. Så kan man beskriva tolk- och…
I Fokus

Tjänsten som både bolag och miljön vinner på

I sju års tid har Sveriges största bilimportör varit kund hos InExchange. Under dessa år har Volkswagen Group Sverige fått e-fakturavolymen att växa rejält.
I Fokus

Så kan även mindre företag vinna upphandlingar

Landets offentliga sektor handlar snart för tusen miljarder kronor årligen. Men hur konkurrerar man om dessa pengar som ett småföretag? Kan man vinna stora…