Happy Pride på InExchange

Pridefest på InExchange Pridefest på InExchange

Pride står för gemenskap, inkludering och glädje.
Den här lördagen, när Regnbågsveckan i Skövde kulminerar med Prideparaden, inledde InExchange med ett familjekalas i exakt den andan.
InExchange slog upp portarna till ett kontor dekorerat i regnbågens färger och välkomnade anställda, tillsammans med släkt och vänner, att fira Happy Pride med mat, glass och dricka – och massor av roligt pyssel!

Öppenhet och mångfald är fortfarande ingen självklarhet i vårt samhälle. Därför anser InExchange att det är viktigt att manifestera för dessa värden och vara samarbetspartner till Pride Skaraborg och den veckolånga Pridefestivalen i Skaraborg.
InExchange och Pride hör ihop. Det har blivit två trogna parhästar ända sedan första prideparaden i Skövde för åtta år sedan.
Men det innebär inte bara att företaget tar plats i tåget. Det anordnas också kringaktiviteter. Timmarna innan paraden hölls en populär familjedag i lokalerna på Kaplansgatan. Det målades teckningar, plockades med pärlor, fixades med skyltar och utfördes fantastiska ansiktsmålningar.
Sedan blev det även mat, dryck och en djupdykning i glassboxen! 

InExchange tar ställning

Samtidigt står naturligtvis ändamålet i sig i centrum. Arrangemanget har sin grund i att InExchange slår vakt om gemenskap, delaktighet och trygghet och att det givetvis omfattar alla – oavsett bakgrund, tro, etnicitet och sexuell läggning.
Hur uppfattades då det engagemang InExchange visar i de här frågorna av företagets anställda? Vi fångade ett par röster under familjedagen.

Daniel Söder:
“Vi tycker att det är angeläget att lära barnen att vi alla är lika mycket värda, oavsett vad man har för åsikter eller hurdan man är. Därför känns det bra att InExchange ställer sig bakom det budskapet. Det är jätteviktigt och superbra att vi som företag visar vad vi står för. Sedan är det roligt, och då tänker jag mer generellt, att det anordnas en familjedag. Det är en chans att engagera hela familjen och visa dem hur min arbetsplats ser ut och låta dem träffa några av mina kollegor.”

Karl Handfast:
“Det känns roligt att InExchange visar sitt stöd för allas lika värde och att vi människor äger en ömsesidig respekt för varandra. Det är något det är för lite av i dag kan jag tycka. Och så som sagt; genom att vara engagerat i Pride visar InExchange att man tar sitt ansvar för att ingen ska hamna utanför. Det är en hållning som finns i företagets värdegrund och det är inget som det tummas på. Ställningstagandet att stå upp för allas lika värde genomsyrar hela vardagen på företaget.”

Ulrika Bånnsgård:
“För mig känns det självklart att engagera mig i Pride och jag är så glad att det är viktigt även för min arbetsgivare. Hela upplägget känns ända in i hjärtat. Vi anordnar en familjedag på kontoret med pyssel, mat och umgänge under en ballonghimmel i pridefärgerna. Sedan går vi gemensamt i Prideparaden och det gör vi för allas lika värde, rättigheter och olikheter.”

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Läs vidare...

Skatteverket på EFH-mässan Skatteverket på EFH-mässan
I Fokus

Skatteverket: E-fakturan motverkar bedrägerier

E-faktura och transaktionsbaserad rapportering bekämpar ekonomisk brottslighet. Det menar Skatteverket som i ett föredrag på EFH pläderade för obligatorisk e-fakturering.
Per Gustafsson
Nya medarbetare_InExchange Nya medarbetare_InExchange
I Fokus

Våra nytillskott gillar trivseln och gemenskapen

”Roligt, lärorikt och trivsamt”. Det är intrycken som dominerar när vi frågar våra senaste rekryteringar hur de upplever att jobba på InExchange.
Per Gustafsson
I Fokus

Ett steg som förädlar kontakten med kunderna

Supporten på InExchange har tack vare den nya bolagsbildningen förvandlats till servicedesk. ”Vi har fått större resurser och kan jobba mer proaktivt” säger Lars Andersson.
Per Gustafsson

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise