Har du en fråga på hjärtat och ringer InExchange är det kundservice som svarar.
Där sitter Annika Johansson och Annelie Åkesson.
Det är ett riktigt radarpar vill vi lova. Om Annika händelsevis går bet på ett svar sitter Annelie ofta på rätt besked. Eller vice versa. Duon bildar en idealisk serviceenhet.
Eller som de själva beskriver sitt tvåmannateam – The perfect match!

– Jo, så är det. Vi är väldigt olika jag och Annika. Det gör att vi kompletterar varandra så bra. Annika är detektiven. Hon grottar ner sig i ärenden och ger sig inte förrän hon kommit fram till en lösning. Jag är mer pang på. Typ: “Nu kör vi!”. Är det lite rakare puckar brukar jag komma bäst till min rätt, menar Annelie.
– Vi funkar jättebra ihop. Vi är lika men olika, instämmer Annika snabbt och ödslar ingen betänketid när vi undrar vad hon uppskattar allra mest hos sin kollega:
– Det bästa med Annelie är hennes positiva energi. Hon får mig att dra på lite extra om jag råkat dyka för djupt i en fråga. “Släpp det nu” säger Annelie vilket är bra. Det gör att vi totalt sett blir effektivare.
Annelies omdöme om Annika är lika varmt och generöst: 
– Annika är omtänksam, noggrann och snäll. Vi har roligt tillsammans. 

Kundkontakt duons specialitet

Deras breda erfarenhet gällande kundbaserade yrken har också betydelse förstås. Annelie var expedit i klädbutik i tio år och har arbetat på säljsidan både på en gummiverkstad och inom urteknik. Även Annika har en bakgrund som inneburit tät kundkontakt.
– Jag har jobbat mycket inom hotell och restaurang och inom servicebranschen överhuvudtaget genom hela livet, konstaterar hon.
Med andra ord: det är vana och rutinerade personer ni möter i InExchange kundservice.
Hur brukar kunderna vara som ringer?
– De är oftast väldigt tacksamma över att få hjälp. Vi får väldigt många glada kunder när vi hjälpt dem vidare. Så det är jätteroligt. Visst, någon enstaka kan vara lite butter, men det är förhållandevis få sett till antalet som ringer, menar Annelie.

Rolig och omväxlande mix

Och hur olika Annelie och Annika än må vara som personer så har duon samma uppfattning beträffande vad som är det roligaste med jobbet.
– Det är väldigt omväxlande och det tycker jag är kul, säger Annelie och Annikas svar är snudd på identiskt:
– Jag gillar att det är så varierat. Det är allt från ärenden som gör att man får vara något av detektiv till att vägleda folk som enbart är lite osäkra. Det är roligt att det är så blandat.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Läs vidare...

I Fokus

Nya kollegor som gör oss ännu starkare

”Det är härligt att jobba på ett så innovativt företag som InExchange” säger Sofia Nilsson. Hon är en av de sju nya som InExchange anställt hittills i år.
I Fokus

Malin ska njuta av familjeliv och husrenovering

Malin Danielsson är ett härligt energiknippe på vår customer success-avdelning. Men just nu är det semestertider. Så här gör Malin för att samla ny kraft.
I Fokus

Mindre matsvinn och socialt stöd i samma koncept

InExchange väljer att stötta föreningen Ätbart som omfördelar livsmedel så att matsvinnet minskar och att varorna når socioekonomiskt utsatta i stället.

Skicka din första e-faktura idag!

Kom igång gratis genom att skapa ditt konto hos oss. Det tar bara ett par minuter och sedan är du igång!

Illustration diagram