Malin ska njuta av familjeliv och husrenovering

Malin_InExchange Malin_InExchange

En härlig glädjespridare fylld med energi och positiv anda. Där har ni Malin Danielsson. Hon är verkligen en frisk fläkt på InExchange. Det höga tempot lär dessutom fortsätta på semestern. Åtminstone delvis.
– Vi totalrenoverar huset, förklarar Malin, men försäkrar snabbt:
– Även om vi har mycket att göra tänker jag sitta på altanen varenda dag och njuta av att vara tillsammans med familjen.

Känner man sig lite trött är det alltid välgörande att ta en sväng till Malin på customer success-avdelningen. Hon har en entusiasm som smittar av sig och som gör att man automatiskt blir glad. Hon bjuder på det som Kikki sjöng om en gång.
Bra vibrationer helt enkelt.

Upptäcktsfärd ihop med barnen

Men precis som alla vi andra behöver även Malin återhämtning. Semestern är efterlängtad och den ska hon se till att ta vara på.
– Fast det blir kanske inte så mycket sol och bad som i vanliga fall. Vi totalrenoverar hemma. Vi har bland annat 60 kvadratmeter med fem meter i tak som ska spacklas, målas och grejas, förklarar Malin och det låter knappast som avkoppling.
Hon lovar dock att husbestyren inte kommer att ta överhanden.
Ledigheten ska ägnas till mycket mer än måsten. Hon uppskattar att få tillbringa hela dagar tillsammans med sambon och deras två döttrar. Och det behöver inte alls vara uppstyrt i detalj. Tvärtom känns det skönast att ta dagarna som de kommer.
– Något jag kommit underfund med, och som jag varmt rekommenderar, är att upptäcka världen genom barnens ögon. Jag säger inte att barnen bestämmer fullt ut, men just att släppa kontrollen och låta dagen rulla iväg på deras villkor är hur spännande som helst, hävdar Malin.
Kan du ge exempel?
– Jo, men det kan vara allt möjligt, som att åka till en lekplats eller badstrand och sjunka in i barnens lek och tankar. Man kan leta efter stenar, bygga sandslott, ja, vad som helst egentligen. Grejen är att gå in i den fantasivärld som vi vuxna lätt tappar med åren. Det blir som en upptäcktsfärd tillsammans. Jag känner att det ger mycket mer än att kanske bara sätta barnen i en gunga och knuffa på.

Starkare band med kunderna

Förmågan att kunna lyssna, och läsa av omgivningen, är Malin något av en expert på. Det är egenskaper hon använder sig av även till vardags på InExchange. Malin ingår i arbetsstyrkan på customer success där hon är NPS-ansvarig.
NPS?
– NPS är ett formulär som går ut till kunderna där de får tycka till på en skala mellan 1 och 10 om de skulle rekommendera InExchange. Det är ett mätverktyg där jag följer upp svaren. Jag ringer upp kunderna och undersöker vad de tycker är bra, vad vi eventuellt behöver förbättra och så vidare.
Custromer success-avdelningen etablerades för bara några år sedan. I dag har avdelningen fått tydliga konturer och lever upp till sitt namn. En succé alltså.
– Framför allt har customer success gjort att vi bygger starkare band med vår kundkrets. Många jag pratat med har varit kunder till oss i åratal och tycker att det fungerar jättebra, men det kan ibland vara en liten detalj de funderar på. Och då kan samtalet från mig vara den där lilla hjälpen som behövs, förklarar hon och tillägger:
– Att ha den här dialogen är otroligt värdefullt. Det är kunderna som använder våra tjänster. Deras erfarenheter är viktiga i arbetet att förbättra och utveckla vårt utbud.

Malin_husrenovering Malin_husrenovering
Här finns arbete att utföra. Malins familj är mitt uppe i en utbyggnad av huset. Stora ytor behöver både spacklas och målas. Foto: PRIVAT

Älskar att inreda

Själv har Malin varit på InExchange sedan 2016. Hon trivs förträffligt. Mycket tack teamet hon ingår i. Det är från kollegorna hon får energin som hon själv är så generös att dela med sig av. Malin uppskattar likaså företagets hållning att ge den enskilde medarbetaren svängrum att ta eget ansvar och utnyttja sina kompetenser.
Det tilltalar hennes kreativa sida.
– Jag älskar att skapa. Det är det jag brinner för, intygar hon och berättar närmare: 
– Jag pluggade till inredare. Det är väl därför jag tycker att projektet vi är upptagna med hemma, att bygga ur vårt hus, är så himla spännande. Jag hittar på lite av varje. Jag gör egna lampor, kuddar och blomarrangemang. 
– Jag älskar dessutom att bjuda hem folk och komponera vackra dukningar. Det ligger mig väldigt varmt om hjärtat.
Varifrån hämtar du din Inspiration?
– Mycket från naturen skulle jag vilja säga. Mycket färger och så. Jag gillar det jordiga färgkonceptet där allt smälter samman i en lugn atmosfär.
Malin funderar i ytterligare ett ögonblick och framhåller: 
– Något jag strävar efter, och tycker är viktigt, är att man ska hitta ro i sin inredning. Det får gärna sticka ut någonstans, men själva grunden är att du ska komma hem till en avslappnande miljö. 
Den filosofin gäller även pågående utbyggnad förstås.
Liksom Malins semester i stort.
Hon tänker njuta av varje minut. Även när hon kommer att vara igång med spackelspaden och målarpenseln i högsta hugg.

Inredning är ett av Malins stora intressen. Exempelvis att komponera tjusiga dukningar när det kommer gäster. Foto: PRIVAT

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Läs vidare...

Annika Johansson_vovven Bosse Annika Johansson_vovven Bosse
I Fokus

I Annikas hjärta samsas familj, natur och kollegor

Varje år får någon medarbetare på InExchange berätta om sina sommarplaner. I år det Annika Johanssons tur. Hon är på kundservice och företagets huvudskyddsombud.
Per Gustafsson
Emma Joelsson Emma Joelsson
I Fokus

Emma ska i sommar belysa hur vi kan växa!

Den fortsatta tillväxten för InExchange står i fokus för studenten Emma Joelsson. Hon ska i sommar göra ett projekt som omfattar en kartläggning och analys av vårt företag.
Per Gustafsson
Skatteverket på EFH-mässan Skatteverket på EFH-mässan
I Fokus

Skatteverket: E-fakturan motverkar bedrägerier

E-faktura och transaktionsbaserad rapportering bekämpar ekonomisk brottslighet. Det menar Skatteverket som i ett föredrag på EFH pläderade för obligatorisk e-fakturering.
Per Gustafsson

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise