En efter en har de anslutit under de senaste sju månaderna, men det har dröjt innan alla varit samlade samtidigt på vårt kontor.
I veckan var det dock dags och då tog vi en efterlängtad gruppbild. Här ser ni våra nya medarbetare för året!
– InExchange växer och det känns oerhört glädjande. Vi vill bli fler, framhåller företagets vd Anders Jonsson.

Nya medarbetare InExchange 2021.

InExchange, som är verksamt inom digitala fakturatjänster, är ett starkt bevis på att Skövde erbjuder ett gynnsamt klimat för företag som successivt vill bli större.
InExchange har mångdubblat personalstyrkan inom loppet av några år och har i dag mer än 100 anställda.
Ett antal medarbetare sitter strategiskt till i Göteborg respektive Stockholm, men det är Skövde som är företagets epicentrum och det är vid foten av Billingen som de senaste rekryteringarna blivit verklighet. Tvärtemot den tröttsamma schablonbild, som ibland får dominera utan invändningar, har inte storstadsregionerna monopol på resurser, utvecklingsmöjligheter och visioner.
Det finns även i Skaraborgs största kommun.

Lokalproducerad kompetens

Nyanställningarna, som vi äntligen ges tillfälle att presentera, vittnar om den breda kompetens vi är bortskämda med lokalt. Gänget vi välkomnat efterhand under detta andra pandemiår bidrar inte bara med IT-meriter utan också erfarenheter från detaljhandel och fordonsbranschen.
Sedan är det ofrånkomligen så att Högskolan i Skövde är en primus motor gällande arbetsmarknaden i närområdet och dess kompetensförsörjning. InExchange har framhållit många gånger att Högskolan är en ovärderlig plantskola och det besannas oavbrutet. Fem av årets åtta nykomlingar kommer direkt, eller näst intill direkt, från Skövdes akademiska centrum.
Anders Jonsson, vd på InExchange, är stolt över förstärkningarna.
– Det är alltid kul och stimulerande att hälsa nya medarbetare välkomna. Det stärker företaget, det breddar vår kompetens ytterligare och ger oss en ännu bättre grund att stå på, konstaterar han.

Åtta nya och en hemvändare

Med det sagt är det hög tid att tala om vilka personer det är på bilden (från vänster):
Annelie Åkesson är anställd på kundservice, Andreas Nordström har anslutit till Accounts Payable-teamet på utveckling, Frida Lindblom är ny på support, Tobias Tran ingår i Transformer-teamet på utveckling, Anton Wixtröm är, i likhet med Frida, ny supportmedarbetare, Issa Hijazi är rekryterad till utveckling, och gör Andreas sällskap på Accounts Payable, och avslutningsvis har vi Jesper Hurtig vars placering är densamma som för Tobias, alltså Transformer-teamet på utveckling.
Allra sist: ambitionen var definitivt den att samla samtliga nyanställda på en enda bild, men vi gick bet på en medarbetare, närmare bestämt Mikael Borg som sedan i somras återfinns på IT som systemadministratör.
Utöver dessa åtta nya ansikten har vi dessutom glädjen att hälsa Denise Mattsson välkommen tillbaka till InExchange. Denise har varit tjänstledig för studier, men har i höst återvänt till företaget i en, för henne, ny befattning som customer success manager.

Vi har fler lediga tjänster – sök nu!

Skulle du vilja bli kollega med Andreas, Frida, Issa, och alla andra du nyss läst om, och jobba med digitala lösningar som gynnar företag och bidrar till en bättre miljö, så finns just nu chansen. Vi söker för närvarande en teamlead/utvecklare och har andra lediga tjänster som utvecklare.
Klicka in på vår rekryteringssajt så får du veta mer:
https://jobs.inexchange.se/

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Läs vidare...

Bygg in e-fakturan i den digitala resan

Digitalisering är rejält i ropet inom byggsektorn. Det är viktigt att det administrativa inkluderas. Faktureringsområdet äger en stor digital potential.

Nytt EU-program tar e-fakturan till nästa fas

EU-direktivet om e-faktura vid offentlig upphandling är fullbordat. Nu fortsätter arbetet och det sker inom EU-programmet Digital Europe.

Från kontoret raka vägen ut i naturen

När arbetsvardagen på InExchange växlas mot lediga stunder sticker Marcus Johansson gärna ut i naturen – och sover över natt under bar himmel.

Skicka din första e-faktura idag!

Kom igång gratis genom att skapa ditt konto hos oss. Det tar bara ett par minuter och sedan är du igång!

Illustration diagram