Nya kollegor som gör oss ännu starkare

Nya medarbetare InExchange

Viljan att ständigt gå framåt bevisas många gånger med siffror. Det brukar i och för sig vara intressant, men samtidigt lite torrt och enahanda.
Men något som alltid är lika kul är att presentera nya medarbetare vilket också är ett mått på offensiv satsning.
InExchange har i år hälsat sju nya förstärkningar välkomna till fyra av våra avdelningar – och fler är på ingång.

Gänget ni ser på bilden är följande:
I soffan från vänster:
Christofer Wiechert, Consulting, Professional Services
Matilda Öbom, Customer Success manager
Anna Ivarsson, Digital Marketer, marknad
Oscar Barta, Software Developer, Accounts Receivable
Stående från vänster:
Oliver Folke, Software Developer & Tester
Sofia Nilsson, Customer Success manager
Björn Staf, Software Developer, Account Management

Gemensamt för alla sju är att allihop börjat på InExchange i år. I och med att företaget utvecklas oavbrutet finns ett återkommande behov att stärka upp med nya krafter.
Något som dessutom är extra roligt gällande våra senaste rekryteringar, och som vi konstaterat vid tidigare tillfällen, är att vi äger attraktionskraft även bortom kommunerna i Skaraborg.
I det här sällskapet har vi exempel på nya InExchange-hjältar som har sitt ursprung i så skiftande platser som Borås (Sofia), Svanesund på Orust (Matilda) och Grimsås (Oliver) som ligger långt söderut i Västergötland bara några kilometer från Småland.
Vårt upptagningsområde är verkligen gränslöst.

Trivselfaktorn på topp

Av reaktionerna att döma har nykomlingarna funnit sig tillrätta. Trivselfaktorn förefaller vara hög. Sofia Nilsson är på Customer Success vars huvudfokus ligger på vår kundkommunikation.
Hon gillar jobbet skarpt.
– Det känns att InExchange satsar på sina medarbetare och har en tydlig vision. Det är ett innovativt företag. Jag tycker det är skoj att vara en del av den andan, säger Sofia.
Oliver Folke, som ingår i utvecklingsavdelningen och arbetar med den tekniska biten, låter lika positiv när han summerar sina första månader på InExchange.
– Jag tycker att det varit en väldigt trevlig tid. Jag har utvecklats i min roll och aktivt fått vara med och forma den, menar Oliver och preciserar närmare:
– Jag är anställd som testare, men går mer mot utveckling överlag. Och det beror mycket på stöttningen jag fått. Jag har uppmuntrats att utveckla de färdigheter som jag använde relativt marginellt i början. Genom att jag fått utrymme att förbättra dessa delar har jag blivit mer komplett i min yrkesutövning.
● ● ●
InExchange har upplevt en fantastisk expansion sedan start och det är en utvidgning som fortgår. Vi utlyser våra lediga alternativt nyinrättade tjänster på Teamtailor som är en plattform specialiserad på rekrytering och marknadsföring.
Välkommen att titta in där. Kanske har vi tjänsten för dig?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Läs vidare...

I Fokus

Roligt att så många insett styrkan med webinar

InExchange är inne i en period där vi erbjuder många webinar. Det märks att utbildningar via videolänk blivit ett koncept som växer i popularitet.
I Fokus

Kravet på e-faktura positivt på många sätt

Bra för miljön och bra för det vardagliga jobbet på ekonomiavdelningen. Kristoffer Hagberg, på Bravida, beskriver en mängd fördelar som e-fakturan inneburit.
I Fokus

Nya krafter i många skiftande roller

Ett och samma företag, men en stor variation av jobb. Våra senaste tillskott bevisar att InExchange erbjuder många slags yrkesroller.

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise