Nya kollegor som gör oss ännu starkare

Viljan att ständigt gå framåt bevisas många gånger med siffror. Det brukar i och för sig vara intressant, men samtidigt lite torrt och enahanda.
Men något som alltid är lika kul är att presentera nya medarbetare vilket också är ett mått på offensiv satsning.
InExchange har i år hälsat sju nya förstärkningar välkomna till fyra av våra avdelningar – och fler är på ingång.

Gänget ni ser på bilden är följande:
I soffan från vänster:
Christofer Wiechert, Consulting, Professional Services
Matilda Öbom, Customer Success manager
Anna Ivarsson, Digital Marketer, marknad
Oscar Barta, Software Developer, Accounts Receivable
Stående från vänster:
Oliver Folke, Software Developer & Tester
Sofia Nilsson, Customer Success manager
Björn Staf, Software Developer, Account Management

Gemensamt för alla sju är att allihop börjat på InExchange i år. I och med att företaget utvecklas oavbrutet finns ett återkommande behov att stärka upp med nya krafter.
Något som dessutom är extra roligt gällande våra senaste rekryteringar, och som vi konstaterat vid tidigare tillfällen, är att vi äger attraktionskraft även bortom kommunerna i Skaraborg.
I det här sällskapet har vi exempel på nya InExchange-hjältar som har sitt ursprung i så skiftande platser som Borås (Sofia), Svanesund på Orust (Matilda) och Grimsås (Oliver) som ligger långt söderut i Västergötland bara några kilometer från Småland.
Vårt upptagningsområde är verkligen gränslöst.

Trivselfaktorn på topp

Av reaktionerna att döma har nykomlingarna funnit sig tillrätta. Trivselfaktorn förefaller vara hög. Sofia Nilsson är på Customer Success vars huvudfokus ligger på vår kundkommunikation.
Hon gillar jobbet skarpt.
– Det känns att InExchange satsar på sina medarbetare och har en tydlig vision. Det är ett innovativt företag. Jag tycker det är skoj att vara en del av den andan, säger Sofia.
Oliver Folke, som ingår i utvecklingsavdelningen och arbetar med den tekniska biten, låter lika positiv när han summerar sina första månader på InExchange.
– Jag tycker att det varit en väldigt trevlig tid. Jag har utvecklats i min roll och aktivt fått vara med och forma den, menar Oliver och preciserar närmare:
– Jag är anställd som testare, men går mer mot utveckling överlag. Och det beror mycket på stöttningen jag fått. Jag har uppmuntrats att utveckla de färdigheter som jag använde relativt marginellt i början. Genom att jag fått utrymme att förbättra dessa delar har jag blivit mer komplett i min yrkesutövning.
● ● ●
InExchange har upplevt en fantastisk expansion sedan start och det är en utvidgning som fortgår. Vi utlyser våra lediga alternativt nyinrättade tjänster på Teamtailor som är en plattform specialiserad på rekrytering och marknadsföring.
Välkommen att titta in där. Kanske har vi tjänsten för dig?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Läs vidare...

I Fokus

Här är vårt radarpar i kundservice

Har ni som kund behov att kontakta InExchange är det hos kundservice ni hamnar först. Där träffar ni antingen Annika eller Annelie vilka bildar en suverän serviceenhet ihop.
I Fokus

Malin ska njuta av familjeliv och husrenovering

Malin Danielsson är ett härligt energiknippe på vår customer success-avdelning. Men just nu är det semestertider. Så här gör Malin för att samla ny kraft.
I Fokus

Mindre matsvinn och socialt stöd i samma koncept

InExchange väljer att stötta föreningen Ätbart som omfördelar livsmedel så att matsvinnet minskar och att varorna når socioekonomiskt utsatta i stället.

Skicka din första e-faktura idag!

Kom igång gratis genom att skapa ditt konto hos oss. Det tar bara ett par minuter och sedan är du igång!

Illustration diagram