Samarbete som effektiviserar och kvalitetssäkrar

Alexandra Eggertson
, Team Manager
Alexandra Eggertson, Team Manager på Accountor Alexandra Eggertson, Team Manager på Accountor

KUNDCASE SCANCLOUD

Partnerskapet mellan Scancloud och Accountor har varit starkt bidragande till Accountors effektivisering av fakturahanteringen.
Som en ledande leverantör av fakturahanteringslösningar har Scancloud bidragit till kvalitet och nöjda kunder genom att minimera risken för fel i betalningstransaktioner.
I arbetet med sina kunders redovisning och leverantörsreskontra känner Accountor sig trygga med Scanclouds leverans och pratar positivt om dem i möten med kunder. Partnerskapet har diskuterats med Alexandra Eggertson, Team Manager på Accountor.

Accountor är väldigt nöjda med Scancloud, vilket gör att vi pratar positivt om Scancloud i möten med kunder. Vi känner oss trygga med leveransen. För oss är det viktigt att kunderna kan känna sig säkra på att vi tillsammans med Scancloud levererar enligt överenskommelse, säger Alexandra.

Bidrar till långsiktighet

När Accountor gör en redovisnings- eller leverantörsreskontraaffär med en kund där Scancloud är en del av lösningen, blir det ofta början på ett långsiktigt samarbete. Accountor har en central roll som rådgivare och implementerare av sina kunders automatisering inom området. Intresset för att modernisera ekonomifunktionen, jobba mer automatiserat och införa beslutsstöd är stort och det är ett viktigt fokusområde för Accountor att hitta bättre lösningar för sina kunder.

Ökat intresse

Det är tydligt att intresset för att modernisera ekonomifunktionen och automatisera processerna ökar bland företag, särskild bland de med stora volymer. Eftersom det minimerar risken för fel och företagen ser självklart tidsvinster i att automatisera, konstaterar Alexandra och utvecklar vidare:
Här på Accountor jobbar vi väldigt aktivt med att hitta bättre lösningar för våra kunder. Gällande fakturahantering är det till exempel att markera fakturor så att vi kan sortera ut vilka som kommit in på papper, PDF och EDI-format i vårt ekonomisystem. Det medför att vi inte behöver lägga så mycket tid på granskningen.

Läs mer om Accountor här.

Accountor Accountor
Accountor är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. Accountors historia baseras på över 100 privata familjeföretag i flera länder, som tillsammans bildat ett starkt outsourcing- och mjukvaruföretag. Accountor hjälper företag till en mer effektiv ekonomi och effektivare personalprocesser.

Webbplats

Huvudkontor
Stockholm
Anställda
Cirka 400
Bransch
Redovisnings- och lönebyrå
Typ
B2B
Dela denna artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
Accountor
Samarbete som effektiviserar och kvalitetssäkrar
Mark & Energibyggarna
Lätt att växa med smidig lösning som grund
Appli
Trygg integration som underlättar vardagen

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise