Trygg integration som underlättar vardagen

Louise Bergvall
, Försäljningschef
Appli IT-lösningar Appli IT-lösningar

KUNDCASE SCANCLOUD

Appli (tidigare Applitron) är ett framstående företag med gedigen erfarenhet inom affärssystem, e-handelsplattformar och mobilapplikationer. De erbjuder skräddarsydda lösningar som hjälper företag att växa och trivas i den digitala eran. Louise Bergvall, säljchef på Appli sedan 2020, har berättat om det framgångsrika samarbetet mellan Scancloud och Appli, som har pågått sedan 2014. Tätt tillsammans har de erbjudit en problemfri och effektiv lösning för Applis kunder gällande utgående leverantörsfakturor. 

Enligt Louise har samarbetet mellan Scancloud och Appli varit en ren fröjd sedan första början. Frågan om integration eller att samarbeta med Scanclouds supportteam har allt flutit på smidigt. Det är en berömmande kommentar som inte bara vittnar om Scanclouds förmåga att leverera, utan även om deras engagemang för att göra fakturahantering så enkel som möjligt för Applis kunder.

I en tid då effektivitet och automatisering är av avgörande betydelse för företagens framgång, är detta samarbete mellan Scancloud och Appli en inspirerande berättelse om hur två företag kan arbeta tillsammans för att göra livet enklare och mer produktivt. För Appli, har samarbetet löst ett problem och en stor efterfrågan hos deras kunder. När företag är tillräckligt mogna i utvecklingsstadiet efterfrågar allt fler företag en sådan typ av lösning som Scancloud erbjuder, menar Louise.

"Scancloud har blivit en självklar del i Applis portfölj i att erbjuda integrerade tredjepartsprodukter som underlättar Applis kunders vardag."

Appli ser en framtid där fler kunder ansluter sig till digitala beslutsstöd och där det kommer att finnas fler lösningar på marknaden som förenklar kundernas vardag och stödjer beslutsfattande och administration. Scancloud förväntas vara en viktig del av denna utveckling.

Läs mer om Appli här.

Louise Bergvall, Appli Louise Bergvall, Appli
Louise Bergvall, försäljningschef, Appli.
Appli Appli
Appli (tidigare Applitron) har sedan företaget grundades hjälpt företag inom både den privata och offentliga sektorn att bygga helt skräddarsydda system till att implementera större systemlösningar som man är återförsäljare av. Förutom de egna system som Appli tillhandahåller är företaget dessutom leverantör av det globala affärssystemet Standard ERP by HansaWorld,

Webbplats

Huvudkontor
Göteborg
Anställda
11
Bransch
IT-system
Typ
B2B, B2G
Dela denna artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
Accountor
Samarbete som effektiviserar och kvalitetssäkrar
Mark & Energibyggarna
Lätt att växa med smidig lösning som grund
Appli
Trygg integration som underlättar vardagen

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise