Våra nytillskott gillar trivseln och gemenskapen

Nya medarbetare_InExchange Nya medarbetare_InExchange

Spontant känns InExchange homogent med samma härliga personalstyrka år ut och år in, men i själva verket välkomnar vi regelbundet nya ansikten.
Vi samlade häromdagen våra senast anställda på en gruppbild.
Det är häpnadsväckande hur många nya fantastiska förstärkningar som kommit till InExchange på relativt kort tid. Men oavsett hur många som börjar eller slutar är det en sak som alltid förblir oförändrad på företaget.
Den glada och positiva stämningen.

Efter sammanslagningen med Scancloud är InExchange numera uppe i närmare 130 medarbetare och har, utöver Skövde och Stockholm, även kontor i Östersund. Vi har blivit ett större företag och fått fler kollegor.
Men även om förändringarna är rejäla avspeglas det inte så mycket i vardagen. Arbetet rullar på som vanligt i samma goda anda. Det är inte förrän man stannar upp, och begrundar omvandlingen som skett, som man hajar till och inser: oj, vi har ju blivit bortskämda med många nya bekantskaper.
Gänget som tillkommit i Skövde under de månader som passerat sedan vi senast samlade ett knippe nyförvärv är hela elva till antalet. Fast om man är riktigt petnoga är det tio egentligen. Johan Ivåker är en rutinerad InExchange-kraft, men stack iväg åt ett annat håll i något år innan han fick hemlängtan och kom tillbaka.
I Ivåkers fall handlar det alltså om en glädjande comeback.

Här är alla nya

Men vilka är alla dessa nya? Låt oss ta dem i samma ordning som på bilden räknat från vänster till höger:
Stina Svensson, teamledare, service desk
Tobias Frisk, systemutvecklare
William Mclellan, systemutvecklare
Emiko Johansson, systemutvecklare
● Johan Liljeroth, key account manager
Johan Ivåker, consulting manager
Julia Löfblad, customer success manager
Jacob Milton, systemutvecklare
Stefan Jonsson, systemutvecklare
Emil Brander, systemadministratör, IT
Till dessa ska även Amir Hadzic läggas. Han arbetar sedan förra året på marknadsavdelningen som digital marketer.

"Roligt och lärorikt"

Första månaderna då? Vad är intrycket?
– Att det varit otroligt roligt och lärorikt, menar systemutvecklaren William Mclellan och framhåller arbetsmiljön, kollegorna och förmånerna.
– Samtidigt kan man säga att det varit en springande start, fortsätter han och syftar med den beskrivningen på ett högt tempo, en kodning som i princip omgående gått ut i skarp miljö och ett stort ansvarstagande.
– Men jag har fått bra stöd av kollegorna och likaså från vår CTO Andreas (Kvarnström). Det är skönt tycker jag att sitta på en fysisk arbetsplats. Det var exakt det jag ville ha efter några års remotejobb. 
Julia Löfblad, som har mycket kundkontakt i egenskap av customer success manager, lovordar även hon mottagandet.
– Det känns att InExchange värnar om sin personal. Vi har många bra förmåner och har roligt tillsammans. Man får lite grann intrycket att när företaget anställer tittar de mycket till personlighet och lägger stor vikt vid att den sökande ska passa in i teamet.
Själv är Julia tacksam över stöttningen hon fått.
– Det är mycket att lära sig, men jag har fått fin hjälp av kollegorna. De har tagit sig tid att visa och instruera. Många av de system vi jobbar i har varit nya för mig, men det går sakta men säkert framåt. Jag trivs jättebra. Jag tycker att det här är en väldigt trevlig och bra arbetsplats, sammanfattar hon.

InExchange har upplevt en fantastisk expansion sedan start och det är en utvidgning som fortgår. Vi utlyser våra lediga alternativt nyinrättade tjänster på Teamtailor som är en plattform specialiserad på rekrytering och marknadsföring.
Välkommen att titta in där. Kanske har vi tjänsten för dig?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Läs vidare...

I Fokus

Ett steg som förädlar kontakten med kunderna

Supporten på InExchange har tack vare den nya bolagsbildningen förvandlats till servicedesk. ”Vi har fått större resurser och kan jobba mer proaktivt” säger Lars Andersson.
Per Gustafsson
Nadja Sjöström och Richard Olfwenstam. Nadja Sjöström och Richard Olfwenstam.
I Fokus

Resan har startat på plats och på håll

Det jobbas friskt i det nya bolaget och byggs upp en äkta teamkänsla. Account manager Nadja Sjöström strålade i veckan samman med övriga Commercial i Skövde.
Per Gustafsson
I Fokus

God Jul & Gott Nytt År

Vi på InExchange önskar er alla en God Jul och ett Gott Nytt år!
Per Gustafsson

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise