Blev din fakturahantering verkligen enklare?

Du har säkert hört det förr. Automatisera. E-faktura. Och nu är den på plats, e-fakturalösningen. Nu kan ni med gott samvete skicka e-fakturor, vilket inte är nytt – många har redan kommit i gång. Livet blir både enklare, billigare och säkrare.

För visst läste du om de stora besparingarna?
Hur mycket enklare det skulle bli? Ok, handen på hjärtat. Hur mycket enklare blev det?

Faktum är att väldigt många kundreskontra-avdelningar har gått från en faktureringsrutin som tidigare innebar papper, till minst tre olika rutiner. Några kunder ska ha e-faktura. Vissa kan inte ta emot
e-faktura, så dessa får en PDF-faktura via mail.

Sedan har ni de som inte kan ta emot e-faktura
och inte vill ha en PDF-faktura. Ja, dessa hamnar slutligen i utskriftskön för att sedan packas ihop och läggas på posten. Och vem kan ta emot vad? Att hålla koll på allt detta och kunna tillgodose alla kunders önskemål är nästintill omöjligt.

Och så blev ”tidsbesparingen” ytterligare en tidstjuv.

Det är nu vi vill börja prata automatisering på riktigt. Enklare, billigare och säkrare – fakturorna skapas och så klickar man på ”skicka”. Klart.
Detta ingår i våra tjänster idag. Era fakturaflöden matchas mot InExchange Network och vi identifierar de kunder som kan ta emot en e-faktura eller PDF. Resterande fakturor printas ut och skickas som vanligt, tills nästa fakturering då vi gör en ny matchning. Löpande och automatiskt. Nu pratar vi om en riktig tidsbesparing som ger mer energi till att jobba bort andra tidstjuvar.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Läs vidare...

Okategoriserad

Dynamisk träffpunkt som skapar möjligheter

Maria Biederbeck
offentlig sektor offentlig sektor
Nyheter

DIGG: Offentlig sektor skickar för få e-fakturor

DIGG uppmanar offentlig sektor att skicka e-faktura. Nu förekommer för mycket papper. Hacer Ok, KAM på InExchange, framhåller att lösningarna finns sedan länge.
Per Gustafsson
Okategoriserad

Gör som InExchange – följ Global Pride

Per Gustafsson

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise