Byggmässa som också bygger kontaktnät

Byggmässa Byggmässa

Med mycket kunder inom fastighets- och byggbranschen – och fler på ingång – är det naturligt för InExchange att besöka Nordbygg som pågår den här veckan i Stockholmsmässan i Älvsjö.
Våra representanter Jonas Westerlund och Sofia Euström är på plats under onsdagen.
– Det är ett fantastiskt tillfälle att stärka relationen till nuvarande kunder och partner och även skapa nya kontakter, förklarar Jonas.

Nordbygg marknadsförs som “Nordens viktigaste byggmöte”. Mässan pågår från tisdag till fredag. Det är ett eldorado för hela denna omfattande sektor. Det är också en viktig kontaktyta för InExchange. Våra tjänster för datadriven affärskommunikation används flitigt inom bygg- och fastighetsbranschen där vikten av effektiva fakturarutiner spelar stor roll för kassaflöde och likviditet.
InExchange har dessutom extra fokus på den här verksamhetsgrenen just nu. I nästa månad, den 21 maj och 23 maj, håller vi ett kostnadsfritt webbinarium specifikt för fastighets- och byggbolag. Det är ett 45 minuter långt webbinarium under rubriken “Så förenklar ni er fakturahantering”. Har man förhinder 21 maj ges en ny chans den 23 maj. Läs mer på länken.

Men tillbaka till evenemanget i Älvsjö där Jonas Westerlund, Head of Partner Sales, och Sofia Euström, Partner Account Manager, har en hektisk och samtidigt väldigt givande dag. Som tidigare nämnts har InExchange viktiga kopplingar till bygg- och fastighetssidan och självklart är det värdefullt att träffa representanter för den här näringen under en mässa.
– Som relationsbyggande forum är det en ypperlig samlingspunkt. Det ger oss chansen att utveckla dialogen med de partner vi har i dag och även med dem vi hoppas tillkommer. Det finns mycket att ta upp och diskutera. Exempelvis vilka utmaningar som finns, vilka trender vi ser och, inte minst, vad som komma skall avseende VIDA-förslaget (VAT in The Digital Age) och den expansion gällande lagstiftningen om e-faktura som rycker allt närmare, säger Jonas Westerlund.

Idealisk lösning för branschen

Givetvis blir det även samtal av mer affärsmässig natur. Genom att InExchange har smidiga fakturalösningar, som går hand i hand med dagens teknik och därmed är framtidssäkrade, finns en naturlig nyfikenhet hos företag och organisationer på hur det kan gynna deras egen rörelse. Inte minst i dessa tider när ökade materialpriser och stigande räntor fått bostadsbyggandet att minska rejält på många håll.
– Det är också en bransch där det finns en utbredd medvetenhet om att man ligger efter digitalt. Genom att vi kan fylla ett behov blir det såklart intressant att träffas och presentera de tjänster vi har i vårt utbud. Vi sitter i den goda positionen att vi täcker många branschspecifika system som i många fall har stöd för inkommande och utgående fakturor, menar Jonas Westerlund.  

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Läs vidare...

Fredrik Hanses, InExchange Fredrik Hanses, InExchange
Nyheter

Inspirerande dag på Mötesplats Campus

”Bra möten och bra dialoger”. Det är Fredrik Hanses omdöme om mässan Mötesplats Campus i Östersund som InExchange deltog på i torsdags.
Per Gustafsson
Papperskvitton slopas Papperskvitton slopas
Nyheter

Slopat papperskrav ger e-fakturan skjuts framåt!

”Det här borde ge e-fakturan en boost” säger Simon Strandell, commercial director på InExchange, angående det slopade kravet på att spara kvitton och fakturor i fysisk form.
Per Gustafsson
Ragn-Sells_miljöpris Ragn-Sells_miljöpris
Miljöpriset

Ragn-Sells ett viktigt föredöme värt att prisa

En respekterad röst internationellt, men också ett föredöme nationellt gällande hållbarhet och klimat. Där har ni Ragn-Sells som är senaste mottagaren av vårt miljöpris.
Per Gustafsson

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise