Nyheter

Här uppdaterar vi er på allt som är nytt och uppdaterat men också omvärldsbevaking och annat. Håll till godo.

Bokmärke
Nyheter

Kom och prata Peppol med oss på KOMMEK

Nyheter

Verifiera företagsuppgifter

Nyheter

AWS DeepRacer ett kul och lärorikt projekt

Fem medarbetare på InExchange fick chansen att ställa upp i AWS DeepRacer och lära sig mer om Machine Learning.
Nyheter

InExchange ställer upp i AWS DeepRacer

Programmera en racingbil och bli snabbast av alla. InExchange är ett av åtta lag som antar den utmaningen på onsdag (25 maj) i Science Park Skövde.
Nyheter

Hantverksdata får InExchange miljöpris

InExchange har nu delat ut vårt särskilda miljöpris. Vinnaren för 2021 är Hantverksdata som får fler och fler kunder att använda e-faktura.
Nyheter

Samarbete kring gemensamt ramverk för samtrafik

Henrik Möller, ledamot i EESPA, tror att det utlysta samarbetet mellan EESPA och OpenPeppol kring ett gemensamt ramverk för samtrafik kan få mycket positiv effekt.
Nyheter

Ny lag om krav på kortare betalningstider

Om drygt en månad (1 mars) blir större företag skyldiga enligt lag att redovisa hur länge det dröjt innan deras betalning gått iväg till mindre företag.
Nyheter

Marie årets medarbetare i Science Park Skövde

Vi på InExchange vill gratulera vår kollega Marie Lindholm som blivit ”Årets medarbetare” i Science Park Skövde främst för sina insatser gällande friskvård i parken.
Nyheter

Först Skövde och nu nya på InExchange

InExchange kan välkomna Therese Schwab, Johan Frenning och Joanna Lindström. Therese och Joanna är nya på support och Johan är ny development manager på utveckling.
Nyheter

Över 90 procent e-faktura hos 25 myndigheter

Under fjolåret var 84 procent av alla fakturor till våra statliga myndigheter elektroniska. Hos 25 av myndigheterna var andelen e-fakturor till och med 90 procent eller mer.
Nyheter

Digitaliserade ekonomier har klarat pandemin bättre

Sverige, Finland och Danmark ligger i topp i fråga om digital utveckling och har därför ekonomiskt sett drabbats av ett mildare bakslag under pandemin än andra EU-länder.
Nyheter

Biljoner med papper – men volymen minskar

Enligt färsk statistik minskade under 2020 antalet pappersutskrifter världen över med 14 procent jämfört med året innan.
Nyheter

Nytt rekord i antalet nystartade företag

Under årets första halvår startades över 40 000 nya företag i Sverige. Det är rekord under en enskild sexmånadersperiod.
Nyheter

Avskaffat bevarandekrav föreslås i utredning

I utredningen av bokföringslagen föreslås bland annat att lagkravet på arkivering av dokumentation i ursprunglig form ska slopas.
Nyheter

Stoppet för Svefaktura bromsar Peppol?

Beslutet att Svefaktura inte får skickas företag emellan i Peppol riskerar att få motsatt effekt än den avsedda. Faran finns att Peppol utnyttjas mindre i stället för mer.
Nyheter

EESPA breddar perspektivet kring e-faktura

EESPA, som är samverkande organisation för Europas e-fakturaoperatörer, siktar på att ladda e-faktureringen med ytterligare dynamik och potential.
Nyheter

Landets kundmyndigheter börjar fakturera i Peppol

Statens servicecenter accelererar nu digitaliseringen genom att rulla ut Peppol till sina kundmyndigheter.
Nyheter

Hos InExchange ingår Peppol i din tjänst

Den som är ansluten till InExchange behöver egentligen inte ägna en enda tanke på Peppol. Hos oss ingår nämligen Peppol i tjänsten.
Nyheter

Kundkravet gav T-schakt egen vinning

T-schakt i Örebro har som roll att vara samlad resurs för 70 delägare inom entreprenad. Bolaget har bland annat ansvar för fakturering. Jonas Andén, IT/KM-samordnare på…
Nyheter

Linus och Daniel chattade på Karriärmässan

InExchange medverkar alltid på Karriärmässan Framtid som arrangeras av studentkåren på Högskolan i Skövde i samarbete med kommunens näringsliv. På torsdagen…