En lysande start på EFH-mässan!

EFH-mässan_monter

Solen skiner denna vackra morgon i Stockholm, men det lyser även inne på Hotel Birger Jarls konferensdel.
Av förväntningar vill säga.
Nu har nämligen EFH-mässan startat. Det är ett event med fokus på elektronisk fakturering och inköp. InExchange är förstås på plats. Vi ställer ut i konferensens foajé och håller i två föreläsningar på vardera sida om lunchen.

Sofia Euström och Marcus Wilenius (key account managers) liksom Sofia Nilsson (customer success) och Amir Hadzic (market analyst) var tidigast ute i delegationen från InExchange. Den kvartetten påbörjade iordningställandet av montern någon timme före det officiella öppnandet.
Och som vi redan påpekat: förväntningarna vibrerade i luften.
– Det känns superkul att vara på mässan, att representera vårt företag och prata om det vi gör och brinner för, säger Sofia Euström och fortsätter:
– Just att få möjlighet till det personliga mötet igen känns oerhört stimulerande. Det har man ju inte gjort så mycket sedan pandemin. Det är verkligen roligt att få komma ut och träffa lite folk.

Två föreläsningar

Förutom montern, där konferensdeltagarna kan vimla med teamet från InExchange och även boka in kommande möten, är vi på plats för att hålla två föredrag.
12.20 ligger fokus på transaktionsbaserad fakturering. Simon Strandell (försäljningschef på InExchange) och Niklas Andersson (produktchef)  berättar om EU-kommissionens förslag att anpassa mervärdeskattedirektivet till dagens digitala tidsålder.
13.40 tar Marcus Wilenius och Sofia Euström dig in i e-fakturans spännande värld. De redogör för e-fakturans utbredning, hur man åstadkommer förenklade fakturarutiner och förklarar vad Peppol är och hur man uppfyller kraven som ställs i det fallet.

Fakturering på autopilot

Den senare programpunkten knyter an till ”Fakturering som det ska vara. På autopilot” som är budskapet InExchange gått ut med de senaste månaderna och som även utgör rubriken under onsdagens mässa.
Vad menar vi med den parollen?
– Vi är här för att berätta om att man kan effektivisera sina fakturaprocesser och kan samla allting i ett och samma flöde för att få bättre koll på hanteringen och på så vis spara både tid och pengar. Man gör dessutom en miljöinsats när man skickar så mycket e-faktura som möjligt och därigenom kommer bort från papper och PDF-fakturor, förklarar Sofia Euström.

Bildtext:
Hotel Birger Jarl är platsen för dagens EFH-mässa. InExchange är som synes redo i vår monter. Från vänster Sofia Nilsson, Sofia Euström, Marcus Wilenius och Amir Hadzic.
Foto : PER GUSTAFSSON

Är ni inte på plats –  men vill gärna boka ett möte?
Klicka in på den här länken:
https://inexchange.se/boka-mote-efh/

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Läs vidare...

Nyheter

Referenskontroll även på fakturor via Peppol

För att få 100 procent referenskontroll behöver övervakningen täcka alla inkommande fakturor. Tilläggstjänsten Peppol-bestridande gör detta möjligt.
Nyheter

”Nu blir vi ännu starkare på marknaden”

InExchange och Scancloud blir ett bolag vid årsskiftet. ”Det gör oss ännu starkare på marknaden” säger VD Ola Widegren.
Nyheter

EESPA Nordics Chapter etableras från årsskiftet

Ett tydligare samarbete i ett europeiskt perspektiv. Det är idén med EESPA Nordics Chapter. Denna nya nordiska sammanslutning är på plats från och med 1 januari 2024.

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise