E-fakturan är rik på massor av information.
Men hur tas all fakta tillvara?
Det berättar Sabina Johansen, strategisk rådgivare på InExchange, om i det här videoinslaget som lagts upp av Offentliga Affärer som är en affärstidning för offentlig sektor.     

Videoupptagningen är från konferensen Offentlig Ekonomi som hölls för några veckor sedan i Uppsala. Där talade Sabina Johansen under programpunkten ”Bättre beslutsstöd genom att nyttja e-fakturans dolda potential”.
Sabina ger i inslaget konkreta tips på hur man kombinerar data med hjälp av Business Intelligence. Med e-faktura öppnas möjligheterna för nya beslutsstöd inom hela inköp-till-betalningsprocessen.
– Det är all information som återfinns i e-fakturan som vi använder när vi talar om Business Intelligence. Det vill säga när vi kan börja kombinera data med varandra, förklarar Sabina Johansen.
Som användare av InExchanges tjänster slipper man dessutom ägna tid och resurser till att importera data. Den finns redan på plats via fakturaflödet och hämtas ända ned på radnivå. Tjänsten Inköpsanalys ger en helt ny insikt i vad som köps in, varifrån det köps och vem som gör inköpen. Det är ett verktyg som ger en kontrollerad inköpsprocess.

Se inspelningen med Sabina Johansen HÄR

Läs mer om InExchange Inköpsanalys HÄR

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Läs vidare...

Okategoriserad

Gör som InExchange – följ Global Pride

Okategoriserad

Info med anledning av covid-19

Okategoriserad

Många studenter nyfikna på InExchange

Skicka din första e-faktura idag!

Kom igång gratis genom att skapa ditt konto hos oss. Det tar bara ett par minuter och sedan är du igång!

Illustration diagram