Föll i finalen men ändå en vinnare

Mercuri Sales Awards Mercuri Sales Awards

Nej, det blev ingen titel för InExchange på Mercuri Internationals Sales Awards. Juryn utsåg Polarium Energy Solutions AB till Årets B2B-företag.
Men nomineringen i sig var utan tvekan en framgång. 
Förmånen att vara kandidat har givit InExchange värdefull uppmärksamhet.

– Ja, även om vi inte vann tycker jag att det har varit ett kul event på flera sätt. Alla inlägg på Linkedin och andra sociala medier har skapat ett brus kring InExchange, säger Peter Fredén, key account manager på InExchange.
Han konstaterar i nästa sekund:
– Betydelsen av detta är svårt att mäta, men visst har det haft ett bra marknadsvärde. Det har ju även skapat mycket positiva dialoger internt i bolaget. Många känner både stolthet och delaktighet tack vare att vi funnits med i kampen om den här utmärkelsen. 

Viktigt nätverkande

Fast som sagt. Det höll inte hela vägen. Såväl InExchange som Nexer Group fick se sig slagna av Polarium Energy Solutions. När den sex personer starka juryn slog sina kloka huvuden ihop enades de om att Polarium, vars verksamhet är inriktad på smart och hållbar energilagring, skulle föräras titeln årets B2B-företag.
För InExchange låg vinsten den här gången på andra plan.
Per Löfving, som precis som Peter är key account manager på InExchange, lyfter fram möjligheterna till nätverkande som dagen i Annexet i Avicii Arena i Stockholm bjöd på.
InExchange satt under eftermiddagen tillsammans med ON24 och på kvällen delade man bord med det internationellt baserade Unique och Optimum Consultoria.
– Samtalen vi hade under middagen var riktigt spännande. Det är alltid givande att knyta kontakter med andra företag. Det är intressant att veta mer om deras bakgrund, vilka områden de ägnar sig åt och vad man har för erfarenheter. Även om man inte är i samma bransch finns det oftast många saker värda att ta till sig, säger Per Löfving.

Alla pristagare

Här är samtliga pristagare på Sales Awards 2022:
B2B Commercial Excellence Company:
Polarium Energy Solutions
B2B Commercial Excellence Director:
Niklas Fehrm, Scrive
B2B Sales Person:
Johan Höjvall, Winningtemp
B2B Sales Tool Supplier:
SPCE Technologies

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Läs vidare...

Säljträff Visma Sverige Säljträff Visma Sverige
Nyheter

Givande säljträff inom Vismas svenska bolag

Ett 70-tal säljare inom Vismas svenska bolag träffades nyligen i Stockholm och gavs möjlighet att utbyta erfarenheter med koncernkollegor.
Per Gustafsson
Ola Widegren, vd, InExchange Ola Widegren, vd, InExchange
Nyheter

Samlade krafter och samlad fakturalösning

Två vassa kollegor inom digitala ekonomifunktioner slår ihop sina påsar. Nu är InExchange och Scancloud ett och samma företag.
Per Gustafsson
estrida Peppol-fakturor estrida Peppol-fakturor
Nyheter

Referenskontroll även på fakturor via Peppol

För att få 100 procent referenskontroll behöver övervakningen täcka alla inkommande fakturor. Tilläggstjänsten Peppol-bestridande gör detta möjligt.
Per Gustafsson

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise