Terese Larsson beskriver kärleken som gränslös.
Något som Moa Anderssons specialgjorda tavla till Skövde Pride verkligen signalerar.
Så visst känns Terese som en klockren vinnare i den tävling som InExchange anordnade i samband med Pridefestivalen.

Konstnären Moa Anderssons exklusiva tavla utgjorde eftertraktat pris i tävlingen som Pridefestivalens huvudsponsor InExchange arrangerade och där uppgiften var att skriva en motivering på temat ”Vad är kärlek för dig?”.
Terese Larsson, från Skövde, skrev: ”Gränslös”.
I högen med svar som InExchange mottog i sitt tält under festivalen tyckte tävlingsjuryn att Tereses bidrag hade det där lilla extra. Därför blev det hon som belönades med konstverket.

På fredagen förrättades prisutdelning på InExchanges kontor på Gothia Science Park-området. Louise Bogren, från företagets Pridefestivalgrupp, läste upp juryns motivering:
”Terese har med ett enda ord lyckats fånga essensen av vad kärlek betyder för henne. Gränslöst är ett ord som innefattar så mycket av vad kärlek kan vara och hur den kan kännas. Kärleken till sin partner, sina vänner, sina föräldrar, till en sten eller ett djur. Och självklart håller vi med henne, kärleken är gränslös.”
– Det var exakt så jag tänkte när jag skrev mitt förslag. Det är bara vi människor som försöker sätta boxar. I själva verket finns det inga bestämda mått på kärlek. Den är gränslös, kommenterade Terese Larsson.

Prisutdelningens huvudperson avslöjade att hon blev rörd till tårar när juryn ringde och talade om att hon hade vunnit tavlan.
– Jag älskar Moa Andersson och hennes konst. Jag går alltid på Moas utställningar och har varit på Lassagården och sett skulpturerna som hon gjort. När jag hörde om tävlingen tänkte jag genast: ”jag måste vara med!”, berättade Terese och avslöjade:
– Förslaget att skriva ”gränslös” dök upp impulsivt. Jag rafsade ned det på en gång. Jag inspirerades av lyckan och glädjen under Pride. Ordet kom direkt från hjärtat.

Bild: Terese Larsson från Skövde vann tavlan, målad av Moa Andersson, som var pris i den tävling som InExchange arrangerade under Pridefestivalen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Läs vidare...

InExchange rullar på även i utspridd upplaga

test

Gör som InExchange – följ Global Pride

Info med anledning av covid-19

Skicka din första e-faktura idag!

Kom igång gratis genom att skapa ditt konto hos oss. Det tar bara ett par minuter och sedan är du igång!

Illustration diagram