Håll ut – snart presenteras det vinnande bidraget!

Oktober sägs vara den kanske mest hektiska arbetsmånaden av alla.
Oavsett om det stämmer eller inte är det ett påstående som i varje fall vår Pride-jury kan skriva under på. I dag, den 16 oktober var det sagt att vinnarbidraget i kampen om den fantastiska Prideskulpturen skulle presenteras, men….intresset från besökarna i vårt tält på Hertig Johans torg överträffade våra vildaste förväntningar!
Tävlingslådan, där bidragen stoppades ned, fylldes med massor av smarta, tänkvärda och välformulerade svar på frågan ”Vad kännetecknar en inkluderande arbetsplats öppen för alla?”

Så det är bara att konstatera: juryn har liksom inte hunnit bedöma alla fantastiska alster än. Därför behövs ytterligare några dagar i anspråk innan pristagaren är utsedd.

Vi ber er således att hålla ut ett litet tag till.
Under tiden gnuggar juryn vidare med den väldiga tävlingsskörden. Och vi lovar: snart ska deras arbete vara klart och då kan vi äntligen dela ut vår svävande figur.
I väntan på detta passar vi på att tacka alla som valde att vara med och knåpade ihop sina tankar och formuleringar kring ett mycket angeläget ämne.
Tack och åter tack!

Slutligen. En sak står definitivt klar redan nu. När vi om några dagar presenterar den vinnande beskrivningen kommer det att vara skrivet av en pristagare som erhåller det eftertraktade konstverket – i tuffast tänkbara konkurrens.
Skövde Pride är verkligen en fest.
En fest fylld med engagemang!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Läs vidare...

InExchange rullar på även i utspridd upplaga

test

Gör som InExchange – följ Global Pride

Info med anledning av covid-19

Skicka din första e-faktura idag!

Kom igång gratis genom att skapa ditt konto hos oss. Det tar bara ett par minuter och sedan är du igång!

Illustration diagram