Hyrma Administration – en del av InExchange Network

Via en API-integration är nu Hyrma Administration en del av InExchange Network. Integrationen innebär att användare av Hyrma Administration nu med ett enkelt knapptryck kan få iväg alla sina fakturor via affärsnätverket InExchange Network.

Hyrma Administration är ett webbaserat system som sedan 2010 hjälpt små och medelstora uthyrare i landet att hålla ordning på sina maskinparker och uthyrningsobjekt. Systemet hanterar i dagsläget många hundra tusen avtal, fakturor och uthyrningsobjekt. Nu är utskrifter och kuvertering av kundfakturor ett minne blott för Hyrmas användare.

”Det är en fakturaintensiv bransch, det är stora fakturavolymer som våra kunder genererar”, berättar Peter Johannesson, VD på Gaello Business Solutions AB, en av aktörerna bakom Hyrma Administration.

”Självklart vill vi göra det så enkelt som möjligt för våra kunder. Vi har valt att skjuta ut hela fakturaflödet via InExchange Network för att optimera nyttan för våra kunder. Varje utgående faktura matchas nu kontinuerligt mot nätverkets e-fakturamottagare och de som inte kan ta emot elektroniskt levereras med post.”

”Det snabba och smidigt genomförda projektet för integrationen visar att även mindre affärssystem och ekonomisystem har mycket att vinna på den här typen av samarbeten. Tidigare har det varit så att frågan om integration först och främst kommit från större systemutvecklare, så det är riktigt kul att kunna visa att vi kan tillhandahålla den här typen av lösningar för alla typer av partners,” säger Lars Bergström, Partneransvarig vid InExchange.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Läs vidare...

Okategoriserad

Dynamisk träffpunkt som skapar möjligheter

Maria Biederbeck
offentlig sektor offentlig sektor
Nyheter

DIGG: Offentlig sektor skickar för få e-fakturor

DIGG uppmanar offentlig sektor att skicka e-faktura. Nu förekommer för mycket papper. Hacer Ok, KAM på InExchange, framhåller att lösningarna finns sedan länge.
Per Gustafsson
Okategoriserad

Gör som InExchange – följ Global Pride

Per Gustafsson

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise