InExchange är landets snabbast växande internetföretag

Pressmeddelande
2013-11-12

Skövdeföretaget InExchange är Sveriges snabbast växande Internetföretag med en tillväxt på 4172%, de senaste fem åren, enligt Deloittes rankning av Sveriges snabbast växande teknikföretag.

Deloittes Fast 50-rankning listar de 50 teknikföretag som har växt fortast de senaste 5 åren. Där tar InExchange plats två på listan, och plats ett i segmentet Internetföretag.

Prisutdelningen sker tisdag, den 12 november, på ett event på Moderna Museet i Stockholm.För två år sedan tog företaget brons på Rising Star-listan. Tack vare sin fortsatta tillväxtresa är InExchange nu tvåa på årets Fast 50. Och dessutom etta i segmentet Internetföretag. InExchange växer med 2000 nya kunder per månad och företaget har 60.000 kunder i 40 länder. Det gör företaget till Nordens största e-fakturaföretag.

-Vår tillväxt fortsätter tack vare de 60 000 företag som redan är kopplade till nätverket, samt det fantastiska engagemang som finns i varenda människa som jobbar på vårt företag, säger Thordur Erlingsson, VD på InExchange, som under tisdagen finns på plats i Stockholm vid presentationen av årets Fast 50-lista.

Mer information
Om du vill ha mer information är du välkommen att ta kontakt med Thordur Erlingsson, thordur@inexchange.se eller 0500-44 63 60.

InExchange är ett internetföretag som sedan starten 2008 haft målet att automatisera affärsprocesser för alla företag, oavsett storlek eller tekniska förutsättningar. Företaget har cirka 50 anställda och huvudkontor i Skövde.

Läs mer:
www.inexchange.se
Fast 50 instiftades 1995 av Deloitte i San José i Silicon Valley, Kalifornien. Idag finns Fast 50-utmärkelsen i 21 länder eller internationella regioner. Samtliga nominerade svenska företag deltar även i europeiska Fast 500.

Läs mer:
http://www.deloitte.com/view/sv_SE/se/evenemang-natverk/sweden-technology-fast-50/index.htm

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Läs vidare...

Okategoriserad

Dynamisk träffpunkt som skapar möjligheter

Maria Biederbeck
offentlig sektor offentlig sektor
Nyheter

DIGG: Offentlig sektor skickar för få e-fakturor

DIGG uppmanar offentlig sektor att skicka e-faktura. Nu förekommer för mycket papper. Hacer Ok, KAM på InExchange, framhåller att lösningarna finns sedan länge.
Per Gustafsson
Okategoriserad

Gör som InExchange – följ Global Pride

Per Gustafsson

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise