InExchange är landets snabbast växande internetföretag

Pressmeddelande
2013-11-12

Skövdeföretaget InExchange är Sveriges snabbast växande Internetföretag med en tillväxt på 4172%, de senaste fem åren, enligt Deloittes rankning av Sveriges snabbast växande teknikföretag.

Deloittes Fast 50-rankning listar de 50 teknikföretag som har växt fortast de senaste 5 åren. Där tar InExchange plats två på listan, och plats ett i segmentet Internetföretag.

Prisutdelningen sker tisdag, den 12 november, på ett event på Moderna Museet i Stockholm.För två år sedan tog företaget brons på Rising Star-listan. Tack vare sin fortsatta tillväxtresa är InExchange nu tvåa på årets Fast 50. Och dessutom etta i segmentet Internetföretag. InExchange växer med 2000 nya kunder per månad och företaget har 60.000 kunder i 40 länder. Det gör företaget till Nordens största e-fakturaföretag.

-Vår tillväxt fortsätter tack vare de 60 000 företag som redan är kopplade till nätverket, samt det fantastiska engagemang som finns i varenda människa som jobbar på vårt företag, säger Thordur Erlingsson, VD på InExchange, som under tisdagen finns på plats i Stockholm vid presentationen av årets Fast 50-lista.

Mer information
Om du vill ha mer information är du välkommen att ta kontakt med Thordur Erlingsson, thordur@inexchange.se eller 0500-44 63 60.

InExchange är ett internetföretag som sedan starten 2008 haft målet att automatisera affärsprocesser för alla företag, oavsett storlek eller tekniska förutsättningar. Företaget har cirka 50 anställda och huvudkontor i Skövde.

Läs mer:
www.inexchange.se
Fast 50 instiftades 1995 av Deloitte i San José i Silicon Valley, Kalifornien. Idag finns Fast 50-utmärkelsen i 21 länder eller internationella regioner. Samtliga nominerade svenska företag deltar även i europeiska Fast 500.

Läs mer:
http://www.deloitte.com/view/sv_SE/se/evenemang-natverk/sweden-technology-fast-50/index.htm

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Läs vidare...

Nyheter

DIGG: Offentlig sektor skickar för få e-fakturor

DIGG uppmanar offentlig sektor att skicka e-faktura. Nu förekommer för mycket papper. Hacer Ok, KAM på InExchange, framhåller att lösningarna finns sedan länge.
Okategoriserad

Gör som InExchange – följ Global Pride

Okategoriserad

Info med anledning av covid-19

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise