InExchange är topp 5 bland Europas Internetföretag

Pressmeddelande
2013-12-04

Deloitte Technology Fast 500 EMEA är presenterad. Bland 500 företag hittar man Skövdeföretaget InExchange Factorum AB. Företaget är topp 5 bland Internetföretagen och på plats 27 på listan som helhet.

– Alla har arbetat otroligt hårt för att företaget ska bli framgångsrikt, detta är ett erkännande för allas våra ansträngningar, säger Thordur Erlingsson, vd. Fast 500 är en prestigefylld lista som varje år presenteras av revisions- och konsultföretaget Deloitte. Eftersom InExchange Factorum AB rankades på silverplats på den svenska Fast 50-listan kvalificerades företaget för Fast 500, som listar snabbväxarna i hela Europa.
InExchange placerar sig på plats 27 bland samtliga företag och topp 5 bland Internetföretagen.

– Det är ett fantastiskt erkännande av det arbete som medarbetarna i bolaget gör varje dag. Det ger extra kraft för att fortsätta vår tillväxtresa.

I nuläget har företaget 50 anställda. En siffra som ska växa med 30 procent under det kommande året.
– Det är fortsatt tillväxt som gäller. Vi behöver kompetenta personer inom såväl marknad, programmering, projektledning som försäljning och support, avslutar Thordur Erlingsson.

Mer information
Om du vill ha mer information är du välkommen att ta kontakt med Thordur Erlingsson, thordur@inexchange.se eller 0500-44 63 60.

Deloitte Technology Fast 500 EMEA
Utmärkelsen Deloitte Technology Fast 500 EMEA (Europa, Mellanöstern och Afrika) är väl etablerad och anses vara den mest objektiva rankningen för teknologiföretag. Att få en plats på Deloittes Fast 500 lista är ett erkännande av företaget och visar på en mycket stark prestation. Rankningen tar utgångspunkt i omsättningsökning under de senaste fem räkenskapsåren och inkluderar all slags teknologi samt såväl privata som publika företag.

Läs mer:
http://www2.deloitte.com/global/en/pages/technology-media-and-telecommunications/articles/Technology-Fast-500-EMEA-2013-Winners.html
http://www2.deloitte.com/content/dam/Deloitte/global/Documents/Technology-Media-Telecommunications/dttl_TMT-Event-Fast-500-2013-winners-ranking.pdf

InExchange är ett internetföretag som sedan starten 2008 haft målet att automatisera affärsprocesser för alla företag, oavsett storlek eller tekniska förutsättningar. Företaget har cirka 50 anställda och huvudkontor i Skövde.
Läs mer:
www.inexchange.se

Fast 50 instiftades 1995 av Deloitte i San José i Silicon Valley, Kalifornien. Idag finns Fast 50-utmärkelsen i 21 länder eller internationella regioner. Samtliga nominerade svenska företag deltar även i europeiska Fast 500.

Läs mer:
http://www.deloitte.com/view/sv_SE/se/evenemang-natverk/sweden-technology-fast-50/index.htm

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Läs vidare...

Okategoriserad

Dynamisk träffpunkt som skapar möjligheter

Maria Biederbeck
offentlig sektor offentlig sektor
Nyheter

DIGG: Offentlig sektor skickar för få e-fakturor

DIGG uppmanar offentlig sektor att skicka e-faktura. Nu förekommer för mycket papper. Hacer Ok, KAM på InExchange, framhåller att lösningarna finns sedan länge.
Per Gustafsson
Okategoriserad

Gör som InExchange – följ Global Pride

Per Gustafsson

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise