InExchange guldpartner till EFH 2017

Den 18 maj hålls EFH 2017 i Stockholm. Konferensen tar upp de senaste trenderna inom elektronisk fakturahantering.
InExchange medverkar som guldpartner och har två egna seminariespår under den gemensamma rubriken ”Business Intelligence och elektronisk fakturahantering – så ser möjligheterna ut.”

EFH 2017 är det ultimata forumet för elektronisk fakturahantering. Under en intensiv heldag i Hotel Birger Jarl presenteras och diskuteras det senaste på området.
– Alla pratar om digitaliseringen. Det händer fantastiskt spännande saker på området. Den här dagen ger oss en chans att påvisa möjligheterna och ta upp konkreta exempel, säger InExchanges CEO Mårten Köllerström.

Framgångsfaktorn för elektronisk fakturahantering och e-faktura, och det faktum att konceptet är så lönsamt för alla företag, väcker automatiskt många intressanta synvinklar. InExchanges dubbla seminariespår är två exempel. Ur innehållet i övrigt kan bland annat nämnas följande teman: Vad krävs för att bli en vinnare i det digitala landskapet? Vad kännetecknar lyckade e-fakturaprojekt i praktiken? EFH som molntjänst eller On-premise – hur ska man tänka?

EFH 2017 fungerar som en unik mötesplats. Det är en dag som erbjuder tänkvärd input, som ger tillfälle att träffa efterfrågade experter och där förutsättningarna är perfekta att knyta viktiga affärskontakter och träffa branschkollegor.
Arrangörer för EFH 2017 är Fältmans och Inspectum.
Läs mer om konferensen HÄR

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Läs vidare...

Okategoriserad

Dynamisk träffpunkt som skapar möjligheter

Maria Biederbeck
offentlig sektor offentlig sektor
Nyheter

DIGG: Offentlig sektor skickar för få e-fakturor

DIGG uppmanar offentlig sektor att skicka e-faktura. Nu förekommer för mycket papper. Hacer Ok, KAM på InExchange, framhåller att lösningarna finns sedan länge.
Per Gustafsson
Okategoriserad

Gör som InExchange – följ Global Pride

Per Gustafsson

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise