Den 18 maj hålls EFH 2017 i Stockholm. Konferensen tar upp de senaste trenderna inom elektronisk fakturahantering.
InExchange medverkar som guldpartner och har två egna seminariespår under den gemensamma rubriken ”Business Intelligence och elektronisk fakturahantering – så ser möjligheterna ut.”

EFH 2017 är det ultimata forumet för elektronisk fakturahantering. Under en intensiv heldag i Hotel Birger Jarl presenteras och diskuteras det senaste på området.
– Alla pratar om digitaliseringen. Det händer fantastiskt spännande saker på området. Den här dagen ger oss en chans att påvisa möjligheterna och ta upp konkreta exempel, säger InExchanges CEO Mårten Köllerström.

Framgångsfaktorn för elektronisk fakturahantering och e-faktura, och det faktum att konceptet är så lönsamt för alla företag, väcker automatiskt många intressanta synvinklar. InExchanges dubbla seminariespår är två exempel. Ur innehållet i övrigt kan bland annat nämnas följande teman: Vad krävs för att bli en vinnare i det digitala landskapet? Vad kännetecknar lyckade e-fakturaprojekt i praktiken? EFH som molntjänst eller On-premise – hur ska man tänka?

EFH 2017 fungerar som en unik mötesplats. Det är en dag som erbjuder tänkvärd input, som ger tillfälle att träffa efterfrågade experter och där förutsättningarna är perfekta att knyta viktiga affärskontakter och träffa branschkollegor.
Arrangörer för EFH 2017 är Fältmans och Inspectum.
Läs mer om konferensen HÄR

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Läs vidare...

Okategoriserad

Gör som InExchange – följ Global Pride

Okategoriserad

Info med anledning av covid-19

Okategoriserad

Många studenter nyfikna på InExchange

Skicka din första e-faktura idag!

Kom igång gratis genom att skapa ditt konto hos oss. Det tar bara ett par minuter och sedan är du igång!

Illustration diagram