InExchange kan bli årets B2B-företag

Sales Awards 2022 Sales Awards 2022

Mercuri International Research har nominerat InExchange till utmärkelsen B2B Commercial Excellence Company för 2022.
Eller för att uttrycka det lite vardagligare: vi är med i kampen att utses till årets business-to-business-företag.
Det är givetvis ett kul besked, men vi hoppas såklart att det blir ännu roligare den 24 november. Då avgörs det vilken av finalisterna som vinner!

Mercuri International Research, som bedriver utbildningsverksamhet och konsultation inom försäljning och ledarskap, har sedan 2017 arrangerat sin Sales Awards-gala. Företaget har satt upp totalt fyra olika priskategorier och förutom bästa företag utses även årets chef, årets leverantör av innovativa och effektiva säljverktyg samt årets säljare.
Nomineringsproceduren startade i september och tidigare den här veckan presenterades vilka som tagits ut som finalister.
– Under den tidsbestämda nomineringsperioden är det öppet för alla att föreslå kandidater till Sales Awards. Det kan exempelvis vara en nöjd kund som ligger bakom nomineringen, men det kan även vara datadrivet. Det vill säga att vi tittar på företag som det går bra för och som vi känner vore värdiga pristagare. Så det är både öppen nominering och datadrivet i Sales Awards, förklarar Katarina Bäckman Hed, exekutiv producent och projektmanager för Mercuri Internationals säljkonferens.

Syftet med priset

Evenemanget i fråga hålls i Annexet i Avicii Arena i Stockholm den 24 november. Prisceremonin ingår i den sprakande kvällsgala som rundar av den välfyllda konferensdagen.
För InExchange blir det naturligtvis en spännande afton. Det skulle vara en ära att erhålla en titel som tidigare år gått till bland annat Hultafors Group (2021) och Ahlsell Sverige AB (2019). I beskrivningen av respektive priskategori förklarar Mercuri International att syftet med utmärkelsen B2B Commercial Excellence Company är att “lyfta fram företag inom B2B som har skapat hållbar organisk tillväxt, och bedriver sälj- och marknadsarbetet på ett kund- och försäljningsorienterat sätt.”

InExchange en av tre finalister

InExchange är en av tre nominerade finalister i den här klassen. De andra två är Polarium, som utvecklar lösningar med energilager i form av litiumjonbatterier, och Nexer Group (f d Sigma IT) som är ett teknikföretag med bland annat digital transformation och AI som specialområden.
Juryn som har den angenäma uppgiften att utse Sales Awards-vinnarna för 2022 består av följande sextett:

Dan Bjurman, country lead, Salesforce
Jenny Berge, CEO, SalesOnly
Henrik Blomquist , CEO, Bure Equity
Ken S., board member, Mercuri International
Lisa Ekström, CEO, Kamoja
Victoria Preger, Marketing and Communications Director, UC/Enento Group

Läs mer om Sales Awards HÄR

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Läs vidare...

Papperskvitton slopas Papperskvitton slopas
Nyheter

Slopat papperskrav ger e-fakturan skjuts framåt!

”Det här borde ge e-fakturan en boost” säger Simon Strandell, commercial director på InExchange, angående det slopade kravet på att spara kvitton och fakturor i fysisk form.
Per Gustafsson
Ragn-Sells_miljöpris Ragn-Sells_miljöpris
Miljöpriset

Ragn-Sells ett viktigt föredöme värt att prisa

En respekterad röst internationellt, men också ett föredöme nationellt gällande hållbarhet och klimat. Där har ni Ragn-Sells som är senaste mottagaren av vårt miljöpris.
Per Gustafsson
Säljträff Visma Sverige Säljträff Visma Sverige
Nyheter

Givande säljträff inom Vismas svenska bolag

Ett 70-tal säljare inom Vismas svenska bolag träffades nyligen i Stockholm och gavs möjlighet att utbyta erfarenheter med koncernkollegor.
Per Gustafsson

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise