Lär dina barn om ekonomi – den hårda vägen! 

Nu lanserar vi InExchange Network for kids! Länge har InExchange Network varit Nordens största affärsnätverk, där företag kan byta fakturor, ordrar, och affärsdokument med varandra. Nu expanderar vi våra tjänster för att även passa barn och barnfamiljer. Vi kommer också i samband med projektet lansera Instagram- och Snapchatfakturor, för att kunna nå de onlinekanaler där barn vistas.

Gunn Bonnsson, projektledare för projektet på InExchange säger ”Det har varit väldigt lyckat hittills. Nästan som att stjäla pengar från ett barn. Eller alla Nordens barn.”

 Tjänsterna som kommer erbjudas är följande:

snap

E-fakturera dina barn

Är dina barn 18 år? Kostade studentskivan lite väl mycket? Visst kostade blöjor en hel del? Åt de dig ur huset som tonåringar? Dags att ta igen för alla dyra hockeyträningar?

Att uppfostra ett barn är ett hårt jobb. Mycket skjutsande, matande, nattande och hämtande. Nu kan du ta igen för gammal ost och dessutom tjäna tillbaka dina förlorade pengar! Med InExchange kan du äntligen skicka en e-faktura via Snapchat till dina barn!

Anna Gruslund, 18 år säger:
”Men vafaaaaaan.”

 

Snabbare betalt men mindre veckopeng

Nu kan alla barn som väntar för länge på sin veckopeng öka på spargris-likviditeten med att erbjuda Dynamic Discounting. Dynamic Discounting är inom affärsvärlden ett sätt för en leverantör att erbjuda rabatterade varor i utbyte mot en procentuell rabatt. Nu utökar vi marknaden och tillämpar samma metod på barnfamiljer, där minstingarna kan få snabbare – men mindre veckopeng.

Pelle Väggström, 37 år och familjefar säger:
”Haha! Detta är det bästa som har hänt mig! Min lille pojk är bara 12 och urkass på matte, så jag kan ge honom hälften av vad han fick tidigare! Jag sparar tiotals kronor om året!”

 

paminnelse_barn


Påminnelse & Inkasso

Har någon lånat din sparkcykel och inte lämnat tillbaka den? Kanske är någon skyldig dig tuggummi? Med Påminnelse & inkasso för barn så kan du skicka en påminnelse via Snapchat eller Instagram. Om påminnelsen inte funkar tas ärendet vidare till inkasso. Tack vare att InExchange finns i Reykjavik så har vi avtal med isländska tungviktare inom Strongman-grenen – som garanterat kan hjälpa dig få tillbaka dina prylar! Givetvis är tjänsten miljövänlig då våra Strongmanbjässar endast dricker ekologiska proteinshakes. 

Ísþórarinn Sterkbjarnason, 31 år och Strongman säger ”Mig krossa allt i minn vegur! ”

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Läs vidare...

InExchange rullar på även i utspridd upplaga

test

Gör som InExchange – följ Global Pride

Info med anledning av covid-19

Skicka din första e-faktura idag!

Kom igång gratis genom att skapa ditt konto hos oss. Det tar bara ett par minuter och sedan är du igång!

Illustration diagram