Malin Larsson, Sabina Johansen och Denise Mattsson, från säljavdelningen, representerar InExchange på Kvalitetsmässan som arrangeras på Svenska Mässan i Göteborg från tisdag till torsdag (14-16 november). InExchange har G00:03 som utställarplats och ni hittar montern på plan 2 strax intill Lounge J.

Kvalitetsmässan i Göteborg är Europas största mässa och konferens för offentlig sektor, ett evenemang som beräknas locka 7 500 besökare från i första hand offentlig verksamhet. Det är en mötesplats för kontakter och en kreativ plattform för utveckling.

Årets fokus för Kvalitetsmässan ligger på digitalisering och innovationer och hur detta kan bidra till att utveckla den offentliga sektorn.
Temat kan direkt översättas till InExchanges tjänst Inköpsanalys. Det är ett verktyg som ger myndigheter, kommuner och regioner nya insikter i sina inköp. Med ett helt digitaliserat fakturaflöde går det att hämta data ända ner på radnivå och analysera inköpen in i minsta detalj. Vilket snabbt kan förränta sig. Ett bra exempel är Örebro kommun som tack vare Inköpsanalysens egenskaper upptäckte på fem minuter att man hade blivit fakturerade 340 000 kronor för mycket.

Apropå digitalt fakturaflöde känns det relevant att påminna om kravet som kommer om snart ett år och som säger att alla myndigheter inom EU måste vara registrerade fakturamottagare i PEPPOL. InExchange är sedan länge godkänd accesspunkt i PEPPOL. En anslutning hos InExchange innebär att man uppfyller det här kravet automatiskt. Användaren skickar som vanligt genom InExchange som i sin tur sköter konverteringen och ser till att det alltid är senaste versionen av formaten som går iväg via PEPPOL.

Länk till Kvalitetsmässan i Göteborg:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Läs vidare...

Okategoriserad

Gör som InExchange – följ Global Pride

Okategoriserad

Info med anledning av covid-19

Okategoriserad

Många studenter nyfikna på InExchange

Skicka din första e-faktura idag!

Kom igång gratis genom att skapa ditt konto hos oss. Det tar bara ett par minuter och sedan är du igång!

Illustration diagram