InExchange på Kvalitetsmässan

Malin Larsson, Sabina Johansen och Denise Mattsson, från säljavdelningen, representerar InExchange på Kvalitetsmässan som arrangeras på Svenska Mässan i Göteborg från tisdag till torsdag (14-16 november). InExchange har G00:03 som utställarplats och ni hittar montern på plan 2 strax intill Lounge J.

Kvalitetsmässan i Göteborg är Europas största mässa och konferens för offentlig sektor, ett evenemang som beräknas locka 7 500 besökare från i första hand offentlig verksamhet. Det är en mötesplats för kontakter och en kreativ plattform för utveckling.

Årets fokus för Kvalitetsmässan ligger på digitalisering och innovationer och hur detta kan bidra till att utveckla den offentliga sektorn.
Temat kan direkt översättas till InExchanges tjänst Inköpsanalys. Det är ett verktyg som ger myndigheter, kommuner och regioner nya insikter i sina inköp. Med ett helt digitaliserat fakturaflöde går det att hämta data ända ner på radnivå och analysera inköpen in i minsta detalj. Vilket snabbt kan förränta sig. Ett bra exempel är Örebro kommun som tack vare Inköpsanalysens egenskaper upptäckte på fem minuter att man hade blivit fakturerade 340 000 kronor för mycket.

Apropå digitalt fakturaflöde känns det relevant att påminna om kravet som kommer om snart ett år och som säger att alla myndigheter inom EU måste vara registrerade fakturamottagare i PEPPOL. InExchange är sedan länge godkänd accesspunkt i PEPPOL. En anslutning hos InExchange innebär att man uppfyller det här kravet automatiskt. Användaren skickar som vanligt genom InExchange som i sin tur sköter konverteringen och ser till att det alltid är senaste versionen av formaten som går iväg via PEPPOL.

Länk till Kvalitetsmässan i Göteborg:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Läs vidare...

Okategoriserad

Dynamisk träffpunkt som skapar möjligheter

Maria Biederbeck
offentlig sektor offentlig sektor
Nyheter

DIGG: Offentlig sektor skickar för få e-fakturor

DIGG uppmanar offentlig sektor att skicka e-faktura. Nu förekommer för mycket papper. Hacer Ok, KAM på InExchange, framhåller att lösningarna finns sedan länge.
Per Gustafsson
Okategoriserad

Gör som InExchange – följ Global Pride

Per Gustafsson

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise