Fullbokat! Det råder således högtryck i Gävle konserthus. Här pågår årets SOI-konferens från måndag till och med onsdag. Mitt i detta vimmel återfinns InExchange för att marknadsföra de innovativa tjänster vi har att erbjuda.

SOI är en förkortning för Sveriges Offentliga Inköpare. Organisationens årliga konferens är en uppskattad träffpunkt. Cirka 700 inköpare är just nu samlade i den heta hockeystaden Gävle. Under tre spännande dagar ges möjligheten att ta del av storföreläsningar och seminarier och att övervara prisutdelningen när årets inköpare koras. Konferensen är också en viktig destination för utställarna. En av dessa är InExchange som representeras av Jonas Henriksson Lehnér, Malin Larsson (key acoount managers), Sabina Johansen och Denise Mattsson (säljare).

Under måndagen laddades montern med matnyttig information, bland annat om den heta tjänsten Inköpsanalays, och en folder med roliga tävlingsmoment där förstapriset är en iPad Mini. Både befintliga och presumtiva kunder stannade till hos InExchange.
Det är möjligheten att knyta kontakter, byta erfarenheter och nätverka i ett spännande forum som är den stora styrkan med evenemang av det här slaget. För InExchange är SOI-konferensen ett ypperligt skyltfönster.
– Kommuner och landsting jobbar i hög utsträckning med våra tjänster. Det ligger ett stort värde i att träffa inköpare från hela landet och berätta mer om det vi tillhandahåller. Vi erbjuder verktygen som underlättar vardagen för den här typen av organisationer, säger Jonas Henriksson Lehnér.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Läs vidare...

Okategoriserad

Gör som InExchange – följ Global Pride

Okategoriserad

Info med anledning av covid-19

Okategoriserad

Många studenter nyfikna på InExchange

Skicka din första e-faktura idag!

Kom igång gratis genom att skapa ditt konto hos oss. Det tar bara ett par minuter och sedan är du igång!

Illustration diagram