InExchange på plats i Gävle

Fullbokat! Det råder således högtryck i Gävle konserthus. Här pågår årets SOI-konferens från måndag till och med onsdag. Mitt i detta vimmel återfinns InExchange för att marknadsföra de innovativa tjänster vi har att erbjuda.

SOI är en förkortning för Sveriges Offentliga Inköpare. Organisationens årliga konferens är en uppskattad träffpunkt. Cirka 700 inköpare är just nu samlade i den heta hockeystaden Gävle. Under tre spännande dagar ges möjligheten att ta del av storföreläsningar och seminarier och att övervara prisutdelningen när årets inköpare koras. Konferensen är också en viktig destination för utställarna. En av dessa är InExchange som representeras av Jonas Henriksson Lehnér, Malin Larsson (key acoount managers), Sabina Johansen och Denise Mattsson (säljare).

Under måndagen laddades montern med matnyttig information, bland annat om den heta tjänsten Inköpsanalays, och en folder med roliga tävlingsmoment där förstapriset är en iPad Mini. Både befintliga och presumtiva kunder stannade till hos InExchange.
Det är möjligheten att knyta kontakter, byta erfarenheter och nätverka i ett spännande forum som är den stora styrkan med evenemang av det här slaget. För InExchange är SOI-konferensen ett ypperligt skyltfönster.
– Kommuner och landsting jobbar i hög utsträckning med våra tjänster. Det ligger ett stort värde i att träffa inköpare från hela landet och berätta mer om det vi tillhandahåller. Vi erbjuder verktygen som underlättar vardagen för den här typen av organisationer, säger Jonas Henriksson Lehnér.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Läs vidare...

Okategoriserad

Dynamisk träffpunkt som skapar möjligheter

Maria Biederbeck
offentlig sektor offentlig sektor
Nyheter

DIGG: Offentlig sektor skickar för få e-fakturor

DIGG uppmanar offentlig sektor att skicka e-faktura. Nu förekommer för mycket papper. Hacer Ok, KAM på InExchange, framhåller att lösningarna finns sedan länge.
Per Gustafsson
Okategoriserad

Gör som InExchange – följ Global Pride

Per Gustafsson

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise