InExchange redo för Expedition KOMMEK!

Besättningen är laddad, skeppet lastat och seglen hissade.
Om några veckor stundar sensommarens stora äventyr för InExchange:
Expedition KOMMEK!

Lagom till den 22-23 augusti landstiger Skövdeföretaget InExchange i Malmö för att under två välfyllda dagar medverka på landets största konferens för offentlig sektor. Det vill säga KOMMEK i Malmömässan. Vi bunkrar upp vid monter C20 och kommer under en av dagarna att dessutom bjuda på en – törs vi lova! – superintressant programpunkt.

KOMMEK är ett evenemang som sedan starten 1985 utgör den ledande mötesplatsen för alla som arbetar med ekonomi och styrning i kommuner, landsting och regioner. Här möts ekonomer, ledare, politiker, forskare och leverantörer.
– Offentlig sektor är jätteviktig för oss, betonar Nina Lemic, säljchef på InExchange, och förklarar närmare:
– Pratar vi teknisk innovation inom produktion och liknande ligger tveklöst den privata sidan i framkant, men rörande e-fakturor är det offentlig sektor som driver på utvecklingen. De är till och med långt före. Vilket understryks av den lag som träder i kraft i april nästa år när det enbart blir tillåtet med e-faktura till offentlig sektor.
– Med andra ord: I deras fall är e-fakturan en realitet sedan länge. De står i stället inför nästa steg och då syftar jag på Inköpsanalys. Vi vill berätta hur smidig tjänsten är, hur man skapar underlag som bidrar till ännu smartare beslut och som säkerställer att man får ut maximal effekt av varje skattekrona, konstaterar hon.

KOMMEK är helt enkelt en härlig träffpunkt där idéer, tankar och erfarenheter mixas i en inspirerande blandning. Just den personliga kontakten är oslagbar och här ges utrymme i generös mängd. Hela 118 av landets 290 kommuner är kunder hos InExchange och även tolv av landets regioner och landsting anlitar oss.
– Det är naturligtvis ett fantastiskt förtroende och ett bevis på att det offentliga Sverige uppskattar vår kompetens och våra tjänster, menar Nina Lemic nöjt.

Sedan finns det ytterligare en sida av KOMMEK som gör just Nina extra glad. InExchanges säljchef är född i Kroatien och uppväxt i Västervik, men numera bor hon i, just det, Malmö!
– Det känns hur kul som helst att hälsa mina kollegor välkomna till min hemstad, och lika roligt ska det bli att nätverka och träffa intressanta kunder på min hemmaplan, tillägger hon förväntansfullt.

Läs mer om Inköpsanalys: 

Länk till KOMMEK: 

 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Läs vidare...

Okategoriserad

Dynamisk träffpunkt som skapar möjligheter

Maria Biederbeck
offentlig sektor offentlig sektor
Nyheter

DIGG: Offentlig sektor skickar för få e-fakturor

DIGG uppmanar offentlig sektor att skicka e-faktura. Nu förekommer för mycket papper. Hacer Ok, KAM på InExchange, framhåller att lösningarna finns sedan länge.
Per Gustafsson
Okategoriserad

Gör som InExchange – följ Global Pride

Per Gustafsson

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise