InExchange stolt huvudsponsor till Skövde Pridefestival

Den 17-20 september 2015 firar Skövde sin allra första Pridefestival. Förutom färgsprakande Pridetåg så fylls Skövdes torg och kulturhus med festligheter. Det blir föreläsningar, konstutställningar och livemusik bland annat. Föreningen Pride Skaraborg arrangerar Skövde Pridefestival och InExchange blir huvudsponsor till festivalen.

”Vårt hjärta brinner för Skövde och vi är glada över att vår hemstad äntligen får en Pridefestival. Vi är dessutom väldigt stolta över att få vara med och bidra och ser väldigt mycket fram emot att Skövdes gator och torg fylls av budskap om frihet, jämställdhet och kärlek.” säger Thordur Erlingsson, VD InExchange.

”Att veta att man har en större partner redan från början i planeringen var förstås betydelsefullt. Det är viktigt att vi får med alla typer av samarbeten, både kommuner, föreningar och företag. Det genuina engagemang som InExchange visat har betytt mycket för oss i förarbetet” säger Anna Johansson, ordförande i föreningen Pride Skaraborg.

Läs mer om Skövde Pridefestival på deras hemsida!

 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Läs vidare...

Okategoriserad

Dynamisk träffpunkt som skapar möjligheter

Maria Biederbeck
offentlig sektor offentlig sektor
Nyheter

DIGG: Offentlig sektor skickar för få e-fakturor

DIGG uppmanar offentlig sektor att skicka e-faktura. Nu förekommer för mycket papper. Hacer Ok, KAM på InExchange, framhåller att lösningarna finns sedan länge.
Per Gustafsson
Okategoriserad

Gör som InExchange – följ Global Pride

Per Gustafsson

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise