InExchange, likt många andra i branschen, har länge förespråkat helt roamingfria e-fakturanätverk i Sverige. Vi vill inte att något ska stå i vägen för e-fakturatrafiken, eftersom vi står för öppna nätverk, där fakturorna kan gå från leverantör till kund utan att belastas av onödiga avgifter. 

Idag utbyter nordiska operatörer e-fakturor sinsemellan nästan helt utan roamingavgifter, vi är faktiskt världsledande när det kommer till samtrafik här i Norden. Nu kan vi glädjande nog säga att det sista avtalet vi har gällande roamingavgifter har sagts upp för omförhandling!

”Open, free and pre-approved har alltid varit ett mantra för InExchange när det kommer till samtrafik mellan operatörer. Att göra det så enkelt och smidigt som möjligt för företag att kunna skicka och ta emot e-fakturor är det som vi brinner för” säger Thordur Erlingsson, VD på InExchange.

Roamingavgifter inom e-fakturatrafik kan jämföras med roamingavgifter mellan telefonoperatörer. När en e-faktura skickas till en annan operatör med slutet nätverk, tas en roamingavgift per faktura ut.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Läs vidare...

Okategoriserad

Gör som InExchange – följ Global Pride

Okategoriserad

Info med anledning av covid-19

Okategoriserad

Många studenter nyfikna på InExchange

Skicka din första e-faktura idag!

Kom igång gratis genom att skapa ditt konto hos oss. Det tar bara ett par minuter och sedan är du igång!

Illustration diagram