Innovativ mässa med stor bredd

Årets största och viktigaste mötesplats för alla som arbetar med offentlig utveckling.
Så beskrivs Kvalitetsmässan som just nu pågår i Göteborg.
Det är således ett forum som klippt och skuret för InExchange och för tjänsten Inköpsanalys som lanseras lite extra under mässan.

 Det är Malin Larsson, Sabina Johansen och Denise Mattsson som företräder InExchange under tre intensiva dagar i Svenska Mässan. Trion kan vittna om ett stort intresse för InExchange och för företagets digitala tjänster. Det stannar till folk hela tiden vid montern på mässans andra våning.
– Vi pratar mycket om Business Intelligence och hur vi använder datan vi har. Framför allt imponeras många av hur lätt datan kan visualiseras och hur enkelt det är att se vilka delar i organisationen som fokus bör ligga på för att nå störst effektivisering. Exempelvis genom vidareutbildning eller genom att kategoristyra sina inköp, menar Sabina Johansen.

Inköpsanalys i fokus

InExchange presenterar hela sitt utbud under mässdagarna, men i och med att mässan vänder sig främst till offentlig sektor ligger tyngdpunkten på Inköpsanalys. Det är ett verktyg som ger användarna helt nya insikter i inköp och utgifter. Vilket besökarna, som stannar till vid InExchanges monter, genast får en vink om.
Tjänsten presenteras såväl verbalt som via storbildsskärm.
– Vi möter mycket nyfikenhet angående Inköpsanalys. Många förstår nyttan i vår tjänst just genom att det är så lätt att se var man lägger fokus, förklarar Sabina Johansen och konstaterar vidare:
– Intresset har så här långt varit bra. Känslan är samtidigt den att trycket blir som hårdast i morgon (läs: torsdag). Flera har sagt att de kommer tillbaka till oss i sällskap med den person de tycker att informationen främst är ämnad för. En typisk kommentar är att ”det här är något som vår ekonomichef ska lyssna på”.
– Och det uppmuntrar vi förstås. Vi uppmanar dem såklart att komma till vår monter igen, tillägger hon glatt.

Bred mässa

Sabina, Malin och Denise tar naturligtvis tillvara på möjligheten att möta både befintliga respektive nya kunder. Kvalitetsmässan bjuder på ett härligt vimmel med folk. Det hålls också mängder med seminarier och öppna forum.
– Det är en väldig bredd på mässan. Det är många innovativa utställare, konstaterar Denise vid en snabb reflexion.
Kvalitetsmässan i Göteborg avslutas i morgon. Evenemanget beräknas locka cirka 7 500 besökare under tre dagar.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Läs vidare...

Okategoriserad

Dynamisk träffpunkt som skapar möjligheter

Maria Biederbeck
offentlig sektor offentlig sektor
Nyheter

DIGG: Offentlig sektor skickar för få e-fakturor

DIGG uppmanar offentlig sektor att skicka e-faktura. Nu förekommer för mycket papper. Hacer Ok, KAM på InExchange, framhåller att lösningarna finns sedan länge.
Per Gustafsson
Okategoriserad

Gör som InExchange – följ Global Pride

Per Gustafsson

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise